Arriba el VinyaSons més femení que mai

El festival que s'ha aliat amb Ametller Origen per créixer, presenta 12 experiències de música, vi i gastronomia a cellers de quatre denominacions d'origen
Presentació 6a edició del VinyaSons
Presentació 6a edició del VinyaSons | M.R.F.

Cellers del Penedès, Alella, l’Empordà i el Bages acolliran del 29 de juny al 10 d’agost una dotzena de propostes enoculturals i gastronòmiques.

  

ha preparat una programació musical més femenina que mai, amb les que considera les millors veus de dona del panorama català, com Judit Neddermann, Gemma Humet, Paula Valls o Núria Graham.

 

És ja la sisena edició del VinyaSons Ametller Origen en les que es combina música en directe, propostes gastronòmiques i vi dins del matix celler durant les nits d'estiu. Aquest any, Ametller Origen es converteix en patrocinador oficial del festival dotant-lo d’una identitat renovada: VinyaSons Ametller Origen el que suposa una aposta pel creixement d'aquest esdeveniment. 


  

divendres 29 de juny a les 21.00h hi haurà el concert inaugural. Una proposta que, per primer cop, ajunta sobre l’escenari el Quartet Mèlt i Hanfris Quartet

  

  

a partir d'aquest dijous 31 de maig fins dia 6 de juny en exclusiva pels clients d'Ametller Origen i a partir de l'aleshores s'obrirà al públic general. 

 

Podeu trobar més informació seguint aquest enllaç i a través d'aquest vídeo podeu veure un tastet del que es mostarà en aquesta nova edició del festival. És un fragment de la interpretació que Magalí Sera ha fet durant la presentació. 

 

 
Comentaris
Tina
Ara fins i tot aquí es posen quotes. Es creuen que fent anar-hi més dones que les que hi haurien si només prevalgués la qualitat, es faran més simpàtics. Però si hi posen més dones que les que correspon per nombre de cantants femenines, és que hi haurà menys qualitat. Per tant, passo d'anar-hi.

envia el comentari