Alfred Bosch (ERC): "Barcelona ha d'exercir de capital del vi català"

El candidat republicà a l'alcaldia proposa que els sectors del vi, la gastronomia i l'oli aprofitin la capacitat d'internacionalització i prescripció de la capital catalana"
Alfred Bosch vol que Barcelona sigui la capital del vi
Alfred Bosch vol que Barcelona sigui la capital del vi | S.C.

"Hem de dir al Priorat, el Penedès o a l'Empordà que utilitzin la plataforma internacional que és Barcelona". El candidat d'ERC a l'alcaldia de Barcelona, Alfred Bosch, proposa que la capital catalana també ho sigui de la gastronomia, l'oli i el vi. Bosch assegura que "tenim els millors enòlegs i el millor producte" i, en conseqüència, considera que Barcelona ha de liderar aquests sectors d'excel·lència: "Hem aconseguir tibar del país i del patrimoni que sabem que hi ha".

 

Aquesta capitalitat s'hauria d'exercir, segons el líder dels republicans a Barcelona, en l'àmbit de la prescripció i la promoció, afegint el valor que pot aportar la marca Barcelona a productes i sectors que ja tenen la qualitat reconeguda.

Comentaris
Sí, molt bé. I després els tabernesos són els altres. Propostes amb més continguts. No sé que en diria Junqueras un home del que es pot discrepar però íntegre i coneixedor de la problemàtica de l'alcohol.
Del tros
La Palma d'Ebre i Flix podrien rescatar la seva antiga fórmula de "carrer de Barcelona" de forma simbòlica per promocionar els seus vins i olis. I per això no els cal passar per Barcelona ni haver de pagar marca. Si un cas que col·laborin.
Marc
I publicitar el vi al tranvia q no tindrem per culpa del Sr. Bosch.
Capità Olives
Home, aquest no s'ha fixat molt. Que potser existeix la DO Barcelona? Aleshores, i per donar exemple de descentralització, ben bé podria ser 'capital del vi' qualsevol població amb DO. Potser s'ha equivocat al veure número de guiris i indocumentats del país que es passejen borratxos pels carrers de Barcelona, però aquesta 'connexió' no toca...
Núria
Erc poseu-vos les piles I no feu com el 21D. Prou ja de partidisme ostia. Ara és el moment de ser valents, feu pena. No us penso votar més com no canvieu la vostra estratègia penosa I anti republicana. TOTS JUNTS D'UNA SANTISSIMA VEGADA
jjrecort
"Pos" No, Barcelona ja es capital de massa coses....
Maria
Barcelona no es el Priiratni l'alcalde de bcn es un Deu. Bosch estas be del cap, colauista sesne fronteres?
Teresa
Potser ens convindria no ser tan centralistes. No cal que tot passi per Barcelona.

envia el comentari