per Redacció


Can Calopa, a Collserola, és actualment l’única vinya de la ciutat de Barcelona

Llunari 2019 neix de la cooperació entre Herència Altès i la Verema Solidària
La DO Cava presenta xifres de 2020
L'escumós Ferrari Trento
L'Escola d'Enoturisme de Catalunya s'adapta als nous temps
En total hi ha disset elaboradors que elaboren Clàssic Penedès
La iniciativa pretén promoure la contractació per part dels cellers empordanesos de persones aturades
La fira Alimentaria té una periodicitat bianual
El Concurs Internacional de Vins Bacchus celebra aquest 2021 la seva dinovena edició
Luisa Ramos, ha mort aquest dissabte com a conseqüència d'un càncer
Alguns dels escumosos destacats per Pedro Ballesteros MW
El vermut, protagonista d'una nova ruta gastronòmica a Terrassa
L'alcaldessa de Figueres va lliurar al president DO Empordà la clau de la nova seu del Consell Regulador
Clos Antònia de Naveran és un vi elaborat amb la varietat viognier
COPPEREPLACE és un projecte d'I+D+i que opera en l'àmbit internacional
Un molí de vent d'un parc eòlic de la Terra Alta
One Off #2, el segon vi de la gamma experimental de Bell Cross
La sommelier Anna Vicens renova la presidència de l'ACS
L'escumós Llopart Original 1887 és un Brut Nature de llarga criança
Seu de l'Agrícola de Calafell
Javier Pagès, president de la DO Cava preveu un Nadal difícil pel sector
La vinya és un dels cultius tradicionals de la DO Terra Alta
Una revista digital trimestral i gratuïta, amb descàrrega per a mòbil, tauleta o web
El Vermut, un local d'oci de Regne Unit que s'ha reconvertit en e-commerce
Cossetània Cabernet Sauvignon Reserva
El concurs de les Garnatxes del Món, es reinventa
Vi negre en una copa
Clos Pachem Camí de la Mina
D'esquerra a dreta, Pere Ferrer, co-CEO i vicepresident de Grup Freixenet, i Andreas Brokemper, co-CEO de Grup Freixenet
Cava
Vinyes de Catalunya
Imatge de la jornada de tast del Concurs Tastavins DO Penedès d'edicions anteriors
Merian Rosat
La periodista terraltina Eva Vicens
Premis Vinari
Javier Pagès, president de la DO Cava preveu un Nadal difícil pel sector
El Catavinum premia amb Gran Or, Or i Plata els vins guanyadors
Amb la lenta recuperació de l'activitat als bars i restaurants torna l'esperança en la remuntada de les vendes
La Coop.online és una cooperativa de cellers, la majoria dels quals, catalans
Demos Bertran, el millor prescriptor del vi català segons el DWCDOCat 2020-21
"CONCARim" és una campanya que promociona els vins de la DO Conca de Barberà
Les exportacions de vi al 2020 van caure degut principalment al tancament de la restauració
Albet i Noya va acollir un centenar de dones en motiu del Dia Internacional de la Dona 2020
El celler pretén fer un pas endavant per la qualitat en aquesta gamma
Francesc Pintado, president de l’AEHT i Toni Miró, responsable de Patrocinis de Segura Viudas
Jordi Ricarte, de Vins Font, entra avalat per més de 25 anys de trajectòria en el sector vitivinícola
Les obres han deixat al descobert un cub on es creuen que s'hi feia vi
El segell 'Safe Travels' reconeix internacionalment l'aplicació de protocols de seguretat i prevenció sanitària en l’enoturisme
Copa de vi negre jove
El Consell Regulador fa un aquest crit d'alerta en benefici de respectar i cuidar el territori
Fernando Fernández Such arriba a la direcció general d'Agricultura, Ramaderia i Desenvolupament Rural amb l'encomana de gestionar un sector deprimit per les conseqüències de la covid
Unió de Pagesos debat sobre els reptes clau de la pagesia catalana
Castell d'Or Brut Organic
Cellers d'Or és el regal perfecte per aquestes festes de Nadal
Imatge aèria de les restes del celler Vall Llach destrossat
La teulada del celler Vall Llach enfonsada pel pes de la neu