per Ramon Roset


Mèdol Selecció

Penedès 360 Challenge
Premi Ecològic Premis Vinari 2018
Celler Guiamets
Vinyes Terra Alta
'Biblioteques amb DO 2017'
El grup de dones, en una visita al celler Xavier Clua.
Vi No-Vell de Sant Josep Vins
El secret del Millor Escumós Reserva dels Premis Vinari 2018
Pau Roca
El Celler Mas Pòlit és el primer a tenir una llista a Spotify
DO Pla de Bages
Plat de Vinoteca Torres
Joan Gómez Pallarès, ha reeditat i revisat el seu llibre Vinos Naturales en España
Foradada
Els guanyadors del concurs de l'edició de l'any passat del Tast per parelles del restaurant Marejol
Tast per parelles Vila viniteca 2018
Montargull, els caves premium de Miquel Pons canvien d'imatge
El Sender de LaFou
Ampolla de vi a la neu
Gran Reserva de Joan Colet Rius Vinari d'Or 2018
Mònica Terribas
Copes de cava
Llevataps The Durand
Quim Torra a la sala de barriques del Celler de Batea
Turó de l'Ermita 2017
La Catedral del Vi del Pinell del Brai
Arròs de tòfona del restaurant MacaBeu
Les vinyes de Llivins a Llívia
Dues ampolles del vi 'Allibera'm'
El representant de Canals & Munné en el moment de recollir el Vinari d'Or al Millor Escumós Rosat
Els borratxos de Velázquez
L'escriptor Màrius Serra fa el vermut amb el Tot Barcelona
Raïms. Verema a Pere Ventura
Bernd Halbach, director de ventas de la compañía, Pedro Ferrer, consejero delegado y Thomas Scholl, director financier
Verema de raïm per cava
Col·lecció Vintage de Pere Ventura
Al rosa que l'amor s'hi posa
El moment de la gala en que es lliurava el Vinari d'Or al millor Escumós jove
La il·lustradora Flavita Banana fa el vermut amb el Tot Barcelona
Denominació d'Origen Montsant
Argila 2012 de Mas Bertran
Parañy, la carinyena de Finca Viladellops
Parc Eòlic
Albet i Noya Brut 21
Plaques fotovoltàiques del celler Torres de Pacs del Penedès
Vi per joguines
Tomàs Cusiné
DO Penedès
Can Guineu a Sant Sadurní ara és de l'Ajuntament
Maridatge de cava i foie
CaixaBank i la Federación Española del Vino
Escumós "Sense Fronteres"
La família de Raventós i Blanc
Changyu a Yantai, el celler més gran de la Xina
Com embolicar una ampolla de vi
Els 5 escumosos que recomana The Washington Post entre els quals hi ha dos catalans
Agustí Torelló Mata amb el seu cava Kripta
Patrick Léon
Copes de cava
Celler Batea
Un moment de la presentació del cava per la llengua de Bon Preu Esclat i Sumarroca
|
Toni Albà al Celler Batea
Productes patriòtics espanyols
El vi Allibera'm a la cuina de Carles Puigdemont a Waterloo
|
Zoltan Nagy signant el seu llibre després de la presentació
Mayte Martín a la Monvinic Experience
La Bodeguita, el nou restaruant de Torres a Santiago de Xile
Nou distintiu de la DO Catalunya
Troballa Castell del Remei
Queco Novell fent el vermut
Cava Guilera el Gran Vinari Escumós està senyalitzat a la botiga de Vins i Licors Grau
La verema al programa El got d'aigua de Tv3
La branca de pi que anuncia el vi novell al Celler de Gelida de Barcelona
Jaume Aguadé, nou opinador de Vadevi.cat
Las voces del vino de Gramona
Masterclass a Maastrich per la formació de sommeliers de la DO Cava