El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
5 raons per fer un màster a EAE Business School
  • CA

1. EAE On the Tops: Rankings

EAE Business School, és al Top 20 de les millors Escoles de Negocis europees per estudiar un MBA segons Bloomberg 2021 i en el Top 28 de les millors escoles de negocis del món segons Amèrica Economia. Altres rànquings com QS, Expansión, El Mundo i Poets & Quants també han valorat l’excel·lència de la nostra oferta formativa destacant els nostres màsters especialitzats i MBAs.

2. Model formatiu tan sòlid com flexible

La metodologia d’EAE, cerca un objectiu simple: oferir una experiència formativa que faciliti la transformació individual i potenciï el talent. Això passa necessàriament per un model on l’estudiant pugui desenvolupar un aprenentatge acompanyat però autònom, evolutiu en la parcel·la personal i professional, i intrínsecament connectat amb la realitat de l’aquí i l’ara. Un mètode inspirador, basat en 3 pilars que el sostenen: versatilitat, personalització i excel·lència.

3. Entrepreneurship & Innovation Network

És l’espai per a tots aquells que comparteixen el nostre esperit emprenedor, aquest que com a escola compromesa amb l’avui portem en el nostre ADN. Un lloc dual on es troben emprenedors i inversors, creadors i impulsors.

En ell trobem el EAE Lab, la incubadora de negocis que potencia el desenvolupament de projectes empresarials dels estudiants. Una iniciativa de mentoring, orientació i formació.

4. Talent for Impact: Pla de Desenvolupament Personalitzat

És el lloc on conflueixen els interessos dels nostres estudiants i els de les empreses que busquen els millors candidats per a les seves organitzacions.

A EAE Business School, estem al costat dels nostres estudiants abans, durant i després de finalitzar els seus estudis.

5. Comunitat Alumni: lifelong learning

A EAE Business School, el progrés dels seus estudiants no acaba quan conclouen els seus estudis, sinó que, d’alguna forma, tot torna a renovar-se per a ells.

Alumni EAE és una iniciativa conjunta d’estudiants, antics alumnes, claustre i comunitat empresarial que dona continuïtat als més de 80.000 alumnes que s’han format a EAE Business School

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Jomateix a maig 23, 2023 | 14:25
    Jomateix maig 23, 2023 | 14:25
    Articule o publireportatge? Potser el mon ha cobrat per l article i per aixo no hi ha signatura? “Redacció” es dedica a publireportatges? Recordar que EAE perra y al grup planeta…una de les empreses que mes ha fet en la creuada unionista legitimant actuacions delictives com la competencia desleal mitjançant el cambi de seu social que actualment la tenen a madrid. Rebre diners d espanyols per Donat publicitar als seus ens repressors ho considereu adient?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa