El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Victoria Federica s’encara a un reporter i mostra la seva pitjor cara
  • CA

Victoria Federica no fa més que protagonitzar polèmiques. Mai no s’havia parlat tant de la filla d’Elena de Borbó, que és al centre de la diana per saltar-se les normes sanitàries una vegada rere una altra. Sense mascareta ni distància, ignorant les restriccions de mobilitat, participant en diverses festes il·legals… I, a més a més, acusada d’haver fet servir, presumptament, les targetes opaques de Joan Carles en El Corte Inglés, classes de piano i servei de taxis. 

Tenint en compte aquest context, no estranya que els reporters hagin començat a perseguir-la pel carrer. Aquest cap de setmana un periodista d’Europa Press la caçava a la sortida d’un restaurant del centre de Madrid, acompanyada per la seva parella. Va ser llavors quan va començar a fer-li preguntes, el que va derivar en una situació molt incòmoda.

La jove Marichalar, molt enfadada, s’encarava a ell de males maneres davant la càmera. De fet, és gràcies a això que s’ha viralitzat la seva reacció desmesurada. Se la veu perdent els papers clarament quan empeny el reporter, tapa l’objectiu de la càmera i li exigeix que pari de gravar-la amb gest desafiant: “De debò m’estàs fent això?”. Tot, abans de dedicar-li una mirada fulminant i marxar corrents entre males paraules i una evident indignació. 

 

 

No és el primer cop que Victoria Federica s’enfronta a un reporter de males maneres, el que evidencia un caràcter fort i maleducat que torna a deixar-la en evidència. 

Comentaris

  1. Icona del comentari de: TOM a desembre 09, 2020 | 13:19
    TOM desembre 09, 2020 | 13:19
    de vegades em venen ganes de haver sigut invait i conquerit pels francesos ara tota aquesta " gent " no hi seria .......mala sort

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa