Victoria Federica s’encara a un reporter i mostra la seva pitjor cara

La filla d'Elena de Borbó ha quedat en evidència en enfrontar-se a un periodista de molt males maneres

Victoria Federica no fa més que protagonitzar polèmiques. Mai no s’havia parlat tant de la filla d’Elena de Borbó, que és al centre de la diana per saltar-se les normes sanitàries una vegada rere una altra. Sense mascareta ni distància, ignorant les restriccions de mobilitat, participant en diverses festes il·legals… I, a més a més, acusada d’haver fet servir, presumptament, les targetes opaques de Joan Carles en El Corte Inglés, classes de piano i servei de taxis. 

Tenint en compte aquest context, no estranya que els reporters hagin començat a perseguir-la pel carrer. Aquest cap de setmana un periodista d’Europa Press la caçava a la sortida d’un restaurant del centre de Madrid, acompanyada per la seva parella. Va ser llavors quan va començar a fer-li preguntes, el que va derivar en una situació molt incòmoda.

La jove Marichalar, molt enfadada, s’encarava a ell de males maneres davant la càmera. De fet, és gràcies a això que s’ha viralitzat la seva reacció desmesurada. Se la veu perdent els papers clarament quan empeny el reporter, tapa l’objectiu de la càmera i li exigeix que pari de gravar-la amb gest desafiant: “De debò m’estàs fent això?”. Tot, abans de dedicar-li una mirada fulminant i marxar corrents entre males paraules i una evident indignació. 

 

 

No és el primer cop que Victoria Federica s’enfronta a un reporter de males maneres, el que evidencia un caràcter fort i maleducat que torna a deixar-la en evidència. 

Comentaris

    TOM 09/12/2020 1:19 pm
    de vegades em venen ganes de haver sigut invait i conquerit pels francesos ara tota aquesta " gent " no hi seria .......mala sort

Nou comentari