La Rt continua en el 0,99 i manté la incògnita sobre l’acceleració cap a la tercera onada

Aquest dilluns Salut ha notificat 582 casos nous confirmats per PCR

La velocitat de propagació de la Covid-19 es manté en l’actualització de dades del Departament de Salut d’aquest dilluns es manté en el 0,99. D’aquesta manera es manté la incògnita si Catalunya està a les portes d’un acceleració del virus i per tant d’un avançament de la tercera onada prevista. Els contagis confirmats per PCR notificats avui són 582, mentre el risc de rebrto baixa 5 punts i es fixa en 200, la frontera que marca la zona de risc alt o molt alt.

Les dades d’aquest dilluns mostren també un creixement de les persones ingressades per Covid-19 als centres hospitalaris catalans: 75 més, situant el total a 1.590. A les unitats de cures intensives es registra l’entrada de sis persones més i passa a 395 el total.

Pel que fa als morts, Catalunya acumula ja 16.177 defuncions, les 25 darreres notificades avui.

Comentaris

    Qui es mor? 07/12/2020 11:01 am
    Qui són aquesta gent que es mor? Avui 25, altres dies 60, 40 100 (tots amb l'ecaig corresponent). Són gent gran (i mira ja s'han de morir) són gent en edat de treballar ( mira en sobren)... Jo no penso això, però com a societat no reaccionem. Ara ja no sabem si moren sols, si els familiars els volien veure, si no poden passar el dol, si han patit, si el personal mèdic pateix i els acompanya.... Abans faltaven respiradors, ara ja en tenim. i mireu els bars, pleníssims, i les carreteres cap

Nou comentari