El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rosalía arrisca amb un vestit futurista en 3D
  • CA

Les entregues de premis celebrades aquest 2020 han estat marcades per la pandèmia. També ha estat el cas de la dels British Fashion Awards, que han emès aquest dijous de manera online. La catifa vermella habitual s’ha traslladat a Instagram, amb les famoses compartint fotografies del conjunt estilístic que duien. Des de casa, però amb molt estil i vestits exuberants. Una de les participants que més ha arriscat? Rosalía, que torna a cridar l’atenció amb un model molt cridaner i estrafolari.

 

 

La gala l’havia escollit per entregar un premi en reconeixement a aquells dissenyadors que havien superat els límits de la creativitat i la innovació. Quina millor manera de fer-ho que lluint ella mateixa un disseny original? En aquest cas, la catalana ha confiat en Iris Van Harpen, que signa un vestit en blanc i vermell de patró difícil amb ondes i un efecte òptic 3D.

La cantant ha acompanyat el look amb una manicura cridanera transparent però cridanera i d’un maquillatge en tons vermells. El pentinat? Un recollit amb ondes. “La moda és un llenguatge, una eina que et permet comunicar-te i mostrar-te com ets”, deia en el vídeo de presentació. Queda clar que ho creu firmament. 

 

 

Una nova mostra del particular estil de la cantant catalana, que torna a sorprendre una vegada més. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa