El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Atreviment i glamur a la catifa vermella dels premis de Los 40
  • CA

Després d’uns quants mesos sense catifes vermelles, Los 40 Principales ha volgut premiar els seus oients amb una gala en directe que ha reunit les veus espanyoles més populars del moment. Han entregat els seus premis anuals en una cerimònia que ha estat plena de glamur, amb les cantants vestides amb els seus millors looks. El color predominant ha estat el negre, que ha imposat la seva elegància en conjunts sofisticats i també sensuals.

Una de les més esperades era Edurne, que apareixia a sobre de la catifa vermella amb un vestit negre cenyit, escotat i amb obertura central. Ha fet gala d’embaràs amb un model de Dundas que ha acompanyat d’unes sandàlies de color mostassa.

Edurne, a la catifa vermella dels premis de Los 40

Edurne, molt atrevida a la catifa vermella 

 

Aitana no ha pogut acudir, finalment, després de donar positiu en coronavirus. Qui sí que ho ha fet ha estat la seva millor amiga d’OT 2017, la canària Ana Guerra. En el seu cas, ha optat per un conjunt de dues peces en color rosa. De seda setinada, estava format per un blazer d’escot pronunciat i uns pantalons palazzo. Perfecta i fugint del negre. 

Ana Guerra, de vermell en els premis de Los 40

Ana Guerra, de vermell en els premis de Los 40

Lola Índigo sempre és de les més atrevides a sobre d’una catifa vermella. En aquesta ocasió, però, ha optat per un vestit en negre brillant, ajustat a la cintura i amb una obertura lateral que deixava entreveure la seva cama i les sandàlies lligades al turmell. Més discreta que de costum, però també més sofisticada.

Lola Índigo, a la catifa vermella dels premis de Los 40

Lola Índigo enlluerna en els premis de Los 40

La cantant Vanesa Martín ha estat notícia aquesta setmana arran de la seva aparició a Mask Singer, programa en el qual ha substituït a Malú. No s’ha volgut perdre aquesta cita musical, a la qual ha acudit amb un conjunt eclèctic. Vestit de llenceria, malles negres i un abric marró amb estampat d’estrelles. Als peus? Uns botins de cuir també en negre. 

Vanesa Martín, convidada als premis Los 40

Vanesa Martín, convidada als premis Los 40

Però no tot han estat cantants. Els premis també ha comptat amb la presència de famoses que han fet entrega dels premis. N’és un exemple Dulceida, la influencer catalana més seguida del nostre país. Com és habitual en ella, ha escollit un disseny atrevit i original de Ze García, la seva marca preferida. Ha lluït una granota sense mànigues en punt sedós amb els volants XXL com a atractiu principal. Escotat i amb la pota d’elefant, tot un encert. 

Dulceida, a la catifa vermella de Los 40

Dulceida triomfa en LOS40 Music Awards

Finalment, també ha destacat la presència de Lara Álvarez. La presentadora de Telecinco ha estat de les convidades més discretes, amb un vestit negre senzill i elegant amb escot en V. Per tal de trencar el monocromatisme ha optat per unes sabates en color groc fluor.

Lara Álvarez, a la catifa vermella dels premis de Los 40

Lara Álvarez, a la catifa vermella dels premis de Los 40

El negre ha tornat a ser l’elecció més escollida en una gala plena d’estrelles que han aprofitat l’oportunitat per tornar a lluir les seves millors gales. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa