Paz Padilla recorda la lluita del marit contra el càncer: “Jo no vaig reaccionar bé”

L'actriu i presentadora col·labora en una campanya de l'AECC i explica com va viure els últims mesos del seu marit, víctima d'un càncer cerebral

El marit de Paz Padilla va morir aquest juliol, víctima d’un càncerAntonio Vidal va lluitar els últims mesos contra un tumor en el cervell que, desgraciadament, va tenir un resultat fatal. Des de llavors, la presentadora de Sálvame ha mantingut una actitud de 10 i ha començat a col·laborar amb l’AECC, l’associació espanyola contra el càncer. 

Avui l’hem vist en un vídeo promocional de la seva nova campanya, de fet, en la qual demanen que tots els familiars de víctimes del càncer tinguin suport. Per tal de publicitar-la, l’actriu i humorista explica com va viure el càncer del marit i com el van afrontar junts: “Quan vaig saber que tenia càncer, vaig reaccionar bastant malament. Jo no vaig reaccionar bé. També és veritat que el metge que ens ho va dir ho va fer bastant malament… És una notícia molt dura perquè tots relacionem el càncer amb la mort. I crec que hi ha certes coses que hem de canviar. Si s’ajuda a viure, també hem d’ajudar a morir”.

Deixa clar que en el seu cas, el millor suport que van tenir va ser la seva companyia: “Vam ser ell i jo. La societat no et prepara per a una cosa així. Crec que si acceptes que algun dia moriràs, doncs tot és més fàcil. El que més em va ajudar a ajudar-lo a ell va ser l’amor. Quan estimes una persona i t’apropes a ell amb amor, tot és més fàcil per a ell i per a les persones que acompanyem el malalt”.

 

 

“Si jo et pregunto a tu com vols morir, segurament em diràs que envoltat dels teus éssers estimats i en casa. Això t’ho proporcionen les cures pal·liatives. Ajudaràs aquella persona en el seu viatge, en el viatge més important de la seva vida”, reflexiona Padilla en un vídeo que s’ha omplert de missatges d’ànims. 

Nou comentari