Una famosa de Telecinco, enxampada en una festa il·legal amb 300 persones

Els assistents no duien mascareta ni guardaven la distància de seguretat

Les autoritats no fan més que demanar responsabilitat i seny en aquesta segona onada de la pandèmia. Amb les festes de Nadal molt a prop, la intenció és que els contagis es redueixin el màxim possible per no haver d’endurir encara més les mesures. El problema? Que encara molta gent fa cas omís a les normes de prevenció. Entre ells hi ha també personatges coneguts, com s’ha demostrat aquest dilluns a Sálvame.

Rafa Mora diu el nom de la col·laboradora enxampada en una festa il·legal   Telecinco

Rafa Mora diu el nom de la col·laboradora enxampada en una festa il·legal / Telecinco

De fet, haurien enxampat una de les seves col·laboradores en una festa il·legal amb més de 300 persones. Un testimoni explicava que la reunió s’havia celebrat en una gran mansió, a la qual va veure com entraven 60 persones en poc més d’una hora. Tots, a més a més, sense mascareta ni respectant la distància de seguretat.

Els assistents haurien pagat 600 € per l’entrada, a més. I, com dèiem, entre ells hi havia una cara molt coneguda de Telecinco. Ha estat Rafa Mora qui l’ha desemmascarada: “La persona que ha estat en aquella festa rient-se de tot, del que està passant i sense remordiments, és Oriana Marzoli“. El pitjor de tot és que aquesta no seria la primera vegada que la tertuliana de La casa fuerte se salta les mesures de seguretat. 

Oriana a 'La casa fuerte'   Telecinco

Oriana a La casa fuerte / Telecinco

Els seus companys s’han mostrat indignats davant d’aquesta actitud irresponsable, el que han deixat palès: “Me l’he creuat pels passadissos i no l’he saludat. És vergonyós que després vingui a treballar com si no passés res i que ho expliqui fora de càmera”, ha denunciat Rafa. Mila Ximénez també s’ha sumat a aquest retret col·lectiu: “Em nego a coincidir amb ella a cap lloc. A mi no m’infectarà quan jo estic a casa sense sortir i sense veure la meva família perquè una niñata vagi de festa i em contagiï a mi”. 

Nou comentari