Josep Maria Mainat acusa La Sexta d’enganyar-lo: “Em sento manipulat, mai més”

El productor català denuncia que el programa final no té res a veure amb el que van pactar

Equipo de Investigación va aconseguir el que semblava impossible, tenir declaracions en exclusiva de Josep Maria Mainat i d’Ángela Dobrowolski en el mateix programa. El programa de la catalana Glòria Serra va voler analitzar tot el que hi ha darrere del presumpte intent d’assassinat del productor. El problema? Que va oferir un cara a cara… del qual no havien informat als protagonistes.

La sorpresa no ha agradat gens a Mainat, que ha esclatat a Twitter en una denúncia pública cap al programa. I és que li havien assegurat que la seva entrevista serviria per oferir la seva versió, el que excloïa el relat enfrontat de la seva exdona: “El programa de La Sexta no té res a veure amb el que vam pactar”, lamenta. I afegeix: “Han convertit una entrevista personal en un careo amb una persona que ni tan sols em van informar que apareixeria al programa. Em sento enganyat i manipulat. Ja ho deia la meva àvia, que no et pots refiar de ningú”. 

Josep Maria Mainat ha volgut manifestar, així, el seu enuig: “Jo no vaig confiar en la cadena, sinó en unes persones en concret per a concedir excepcionalment una entrevista personal. No informar-me de que al mig hi anirien intercalant una altra entrevista, em sembla inadmissible en qualsevol cadena i en qualsevol gènere televisiu”. 

 

 

Una decepció que el forçarà a declinar cap altra oferta similar: “Mai més”. 

 

Comentaris

    Ricard 06/12/2020 7:55 pm
    Innocència incomprensible.
    Tal com raja 07/12/2020 9:15 am
    Això també forma part del guió, oi Mainat?

Nou comentari