Josep Maria Mainat, contundent a televisió: “Odio profundament la nova Ángela”

El productor català i la seva exdona han parlat en un reportatge d'Equipo de Investigación

Josep Maria Mainat i Ángela Dobrowolski segueixen immersos en una batalla judicial que sembla que anirà per llarg. El seu cas va convertir-se en una trama mediàtica que ocupava hores i hores de televisió, el que ha donat ales a Equipo de Investigación per dedicar-los un especial. El programa de La Sexta ha recapitulat els fets i ha aconseguit entrevistar els dos protagonistes, que han deixat titulars ben sucosos.

El productor català ha estat el més dur. Ha recapitulat i ha explicat per què denuncia en primer lloc a la seva dona: “Vaig interposar la denúncia perquè se sabés què havia passat. El meu fill va denunciar-la i jo vaig preferir fer el mateix perquè s’investigués”. Ha volgut deixar clar, però, que insistirà en què el judici se centri exclusivament en els 20 minuts que van passar fins que la dona va trucar els serveis mèdics: “El meu nivell de sucre era sever”. Vol que es demostri si el va intentar assassinar o no, el que ho canviaria tot.

Ángela, per la seva banda, ha tornat a assegurar que mai no va voler matar el seu marit: “Aquella nit l’única cosa que vaig fer va ser intentar salvar la vida del meu marit“. 

Ángela Dobrowolski a 'Equipo de investigación'   La Sexta

Ángela Dobrowolski a Equipo de Investigación /  La Sexta

Josep Maria Mainat també ha parlat sobre la seva relació amorosa: “La nostra relació ha estat molt bona i molt romàntica. Fa anys que no ho era tant, per això. Fa un parell d’anys Ángela va començar a tenir problemes amb les drogues i allò era molt dolent. Vam tenir discussions molt fortes i vaig decidir trucar l’advocat i demanar el divorci. En un principi ella no volia que ens separéssim, no feia més que boicotejar els tràmits. Després va començar la pandèmia i vam decidir esperar-nos. Ara bé, el juny vaig tornar a presentar la denúncia”. 

Considera que la seva dona ha canviat, del que s’ha adonat en veure-la a televisió: “Quan vaig veure la noia russa cridant a les portes de la nostra casa… Allà em vaig adonar que l’havíem fet grossa. Allà vam passar d’un tema judicial a un tema de Sálvame. Quan vaig tornar a la casa, semblava que hi haguessin passat uns okupes. Faltaven coses de patrimoni sentimental i estava tot destrossat. Allò em va enfadar molt. Ara odio profundament la persona que veig quan veig a Ángela, perquè s’ha empassat l’altra. De debò que desitjo que surti d’aquesta”. 

Josep Maria Mainat concedeix una entrevista   La Sexta

Josep Maria Mainat concedeix una entrevista al programa de  La Sexta

La seva exdona, mentrestant, continua insistint que no ha robat res de la casa: “Jo volia quedar-me allà a viure, per què m’havia d’emportar coses? Vaig dedicar molts anys a muntar aquella casa i a convertir-la en una llar. L’única cosa de la qual em penedeixo ara és de no haver sortit d’aquell matrimoni abans”. 

Nou comentari