El Consell per la República engega una campanya de “desobediència fiscal”

S'ha fet una protesta davant la Delegació de l'Agència Tributària de Sabadell

El Consell per la República ha engegat una campanya de “desobediència fiscal” perquè els recursos dels contribuents es destinin a altres organitzacions, en comptes de a la Monarquia o a les institucions judicials.

Així ho ha explicat una de les portaveus de l’organització de Sabadell Montse Berbel, on aquest dimarts s’ha fet una protesta davant la Delegació de l’Agència Tributària, amb la voluntat de presentar objeccions fiscals.

Berbel ha puntualitzat que “no es tracta d’evadir impostos sinó de deixar que els diners vagin a una altra causa”, en comptes d’anar a la Casa Reial, que ha qualificat de caduca, corrupta i antidemocràtica.

Ha demanat que en la deducció els contribuents optin pel Fons Republicà d’Acció Solidària (FRAS), que ha impulsat el mateix Consell, que destinarà els recursos a la lluita contra la covid-19, així com a altres iniciatives i ONG.

La portaveu ha garantit que aquesta campanya es farà cada any i que aquests propers dies hi ha previstes accions semblants a les que s’han organitzat a la localitat vallesana per diferents municipis de Catalunya.

Nou comentari