El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Carlos Latre: “Espanya és autodestructiva i no perdona els fracassos”
  • CA

Carlos Latre acaba d’estrenar un espectacle en directe al Coliseum de Barcelona, el primer després de cinc anys sense. El català aconsegueix imitar fins a 100 personatges diferents en només 75 minuts, tot un repte ple d’humor del qual ha volgut treure pit en una entrevista a El Mundo. Ara bé, el resultat final de la conversa deixa un gust amarg, tenint en compte com d’enfadat que es mostra amb la societat espanyola.

“Espanya és un país que no perdona els fracassos i fan mal amb ells. Aquí has de demostrar cada dia que tens talent, et sotmeten a un examen diari perquè constantment existeix el dubte i la crítica. España és autodestructiva, no valora el talent, els mèrits i els èxits. El fracàs em va servir per adonar-me de qui tenia al meu costat realment i la televisió em va fer veure que és cruel i complicada. La televisió afecta psicològicament perquè tot es basa en números”, reflexiona.

Carlos Latre, en una foto promocional de 'Tu cara me suena' Antena 3

Carlos Latre, en una foto promocional de Tu cara me suena / Antena 3

L’humorista assegura que sent un gran afany de superació, el que li produeix estrès i frustració: “Per això vaig haver de rebre ajuda psicològica”. La carrera del català ha estat -i continua sent- meteòrica. Col·laborador d’El Hormiguero, membre del jurat de Tu cara me suena i també protagonista d’una obra de teatre. Carlos Latre no té fre, el que espera que l’ajudi a mantenir la fama i la feina. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa