El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Burles contra la policia de Calella per una operació antidroga
  • CA

La Policia Local de Calella ha compartit al seu perfil de Twitter una publicació que ha sigut gran motiu de burla a la xarxa social de l’ocellet. En una piulada, han explicat que els seus agents han tancat “un operatiu contra la compra-venda de substàncies estupefaents que ha durat 10 dies“. Informen també que l’operació s’ha dut a terme “en diversos serveis a la Plaça Catalunya i els seus voltants”. En total, informen, s’han recaptat 30 grams de marihuana.

Els usuaris de Twitter han començat a fer broma per la petita quantitat de marihuana que han pogut recaptar en 10 dies d’operació, i que hagin informat a Twitter d’aquesta acció com si es tractés d’un recapte de drogues molt més important. De fet, a la imatge compartida per la policia s’hi poden comptar només fins a 75€, també una xifra que els usuaris d’aquesta xarxa social han trobat ridícula.

La piulada està carregada d’altres piulades que en fan broma. També s’hi han compartim mems que ironitzen sobre la Policia Local de Calella i la sèrie de Netflix Narcos, que explica com els policies busquen narcotraficants.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa