Els problemes se li acumulen a Antonio David Flores. Després de l’emissió del documental ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’ i de la separació de la seva dona, Olga Moreno, ara el periodista Kike Calleja ha anunciat al programa ‘Sábado Deluxe’ que l’exguàrdia civil podria entrar a la presó. Segons Calleja, Antonio David podria acabar a la presó per un delicte d’alçament de béns “emportant-se per davant a qui encara és la seva dona, Olga Moreno”. 

El periodista ha explicat que Antonio David es troba immers en un procés judicial en el que ja hauria esgotat tots els recursos possibles. “Antonio David està acollonit perquè té un problema molt gran que li ve ara al damunt, un problema que segurament s’emportarà per davant a la seva dona (…) Antonio David té pendent un judici per alçament de béns i insolvència punible per una demanda de Rocío Carrasco i en breu coneixerem la data d’aquest judici”, ha explicat.

Olga Moreno i Antonio David Flores se separen - Europa Press
Olga Moreno i Antonio David Flores | Europa Press

A Antonio David li han desestimat totes les proves i el que és pitjor és que s’obrirà un procediment paral·lel en el qual abans que prescrigui aquest delicte Rocío Carrasco demandarà a Olga per ser cooperant necessària“. En aquest cas, Olga Moreno s’enfrontaria a problemes legals per les suposades trampes del seu encara marit.

Per la seva banda, el periodista Antonio Rossi també ha donat informació sobre aquest assumpte: “La crisi de la parella comença just en aquest moment, l’any 2016, quan Olga s’assabenta que era administradora d’algunes de les societats, ella simplement signava els documents que li posava davant Antonio David”.

Nou comentari