El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ángela Dobrowolski, incendiària: “Mainat es va transformar en odi cap a mi”
  • CA

Josep Maria Mainat i Ángela Dobrowolski van aportar el seu testimoni a Equipo de Investigación sense saber que l’altre també hi parlaria, el que el productor català va denunciar públicament. Avui només l’hem sentida a ella, disposada a fer conèixer quina és la seva opinió sobre tot el que està passant entre ells. Ha concedit una entrevista explosiva a Josep Cuní, qui li ha extret autèntiques perles en el seu programa de la Cadena Ser.

La sorpresa inicial? Que Ángela deixa clar que no volia divorciar-se de Mainat: “Fa un any va començar la primera crisi matrimonial perquè teníem diferències estructurals. Jo volia salvar el meu matrimoni. Estàvem en teràpia de parella mentre convivíem. Tenim una família maca i calia poc esforç per salvar-la”. El problema? “Encara vivíem junts i molts cops em vaig trobar que no podia entrar a casa. No recordo les vegades que vaig anar als Mossos, potser més de deu. No podia entrar a casa i els meus fills eren a dins. Trucava al 112 i em deien que havia de presentar denúncia. En Mainat va canviar el pany. I sí, em sento traïda pels Mossos perquè els hi tocava protegir-me”. 

 

 

La situació ha canviat radicalment des que Mainat l’acusés d’haver-lo intentat assassinar. Ella segueix negant-ho taxativament: “Ell mai no s’ha punxat insulina ni li he punxat jo. Mai no hi ha hagut insulina a casa. Aquella nit, Mainat es va transformar en odi cap a mi. Hi ha una persona interessada que està comunicant informació senzillament falsa. El meu marit fa mig any que em dona informació contradictòria i falsa sobre el nostre divorci. Em deia que encara no havia presentat la denúncia. Jo no em podia creure que m’hagués tocat viure aquesta pel·lícula. Vaig tenir la sensació d’estar vivint una pel·lícula dolenta. Jo no vaig difondre ni filtrar cap informació del cas. Sospito que tot ve de la mateixa direcció”.

Unes declaracions que acompanya d’una denúncia cap al català: “Vaig patir una forma extrema de bullying casolà. Vaig patir un tractament de menyspreu, d’odi, d’ignorar-me… També unes grans restriccions econòmiques. Vaig notar la presència de detectius”.

Ara, a més a més, no li deixen veure els seus fills: “Fa gairebé mig any que no veig als meus fills. És devastador. No era certa la impressió de Mainat sobre les companyies que deia que tenia. És una vergonya que hagués demanat aquesta ordre al jutge i que se li hagi concedit. S’ha separat els fills de la seva mare, se’ns hauria d’haver protegit i s’ha fet tot el contrari. Se’ns ha causat un dany irreparable per protegir cautelarment una cosa incerta i això és una decisió equivocada”. 

Una entrevista incendiària que de ben segur que no és l’última.  

Comentaris

  1. Icona del comentari de: en fi a desembre 09, 2020 | 14:33
    en fi desembre 09, 2020 | 14:33
    cuni has caigut molt baix, molt baix
  2. Icona del comentari de: Rent a desembre 09, 2020 | 22:56
    Rent desembre 09, 2020 | 22:56
    Mainat no surtis més a cap tele. Deixa-ho tot a criteri de l'advocada. Tens proves. Desconnecta.
  3. Icona del comentari de: Pepllu a desembre 11, 2020 | 21:56
    Pepllu desembre 11, 2020 | 21:56
    Quien siembra vientos

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa