El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Amador Mohedano ataca durament a Rocío Carrasco i revela el que mai li perdonarà
  • CA

Des que Rocío Carrasco trenqués el seu silenci en el documental ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’, molts han qüestionat el paper d’Amador Mohedano en la vida de la seva neboda. Ella va arribar a destapar la traïció del seu oncle durant la seva lluna de mel però el que pot venir és encara més gran (de fet, Rocío parlarà de la seva família en la seva nova docuserie, ‘En el nombre de Rocío’). Amador Mohedano ha donat una entrevista a ‘Viernes Deluxe’ per a plantar-li cara a Rocío Carrasco… o per a signar la pau?

Abans de trepitjar el plató de ‘Viernes Deluxe’, Amador Mohedano ha confessat que havia intentat entendre a la seva neboda i que, en alguns aspectes, l’ha entès. Durant la seva entrevista s’ha mostrat categòric: “La família Mohedano no sabíem de tot aquest desgavell, com ella va decidir no saber res de nosaltres… Amb Antonio David Flores no és que hagi tingut relació, hem coincidit. Amb els nens, sí. Em van dir que volien estar amb el seu pare. No ens mereixem que ens hagi donat de costat d’aquesta forma, ella no té relació amb ningú de la família”.

El presentador Jorge Javier Vázquez considera que aquesta desaparició tenia una justificació, i que l’ha explicat en la dosuserie, però Amador no dóna el seu braç a torçar. Admet que ha vist el documental al complet i que ha al·lucinat amb les revelacions: “Em va tremolar el cos sencer quan va dir que s’havia pres pastilles per a treure’s la vida”. I ha afegit que no l’ha trucat en els últims mesos.

Jorge Javier li ha preguntat si tornaria a tenir relació amb la seva neboda i Amador ha dit que ell ha passat pàgina de gairebé tot. Hi ha alguna cosa que no perdona: “Quan van voler jugar amb la meva feina i els meus fills (es refereix a l’especial de Rocío Jurado). Li demanaria que es posés en el meu lloc. Van passar per sobre meu. La meva germana se’n va adonar. Em vaig quedar amb l’espina clavada, perquè la meva germana m’ho va demanar de genolls”.

Però què va passar en aquest especial? Amador ha relatat que la seva germana Rocío Jurado no estava bé, que pràcticamet no podia assejar i que l’orquestra era nova i això implicava un procés d’adaptació, un esforç extra. Ell estava gestionant-ho tot fins que es van adonar que el disc d’aquest especial portava ja gravant-se des de fa un mes, i la portada ja estava triada. Tot ho estava gestionant Rocío Carrasco i Fidel Albiac “per diners”, segons Amador.

Amb part dels diners que va treure en aquest especial es va pagar l’hospital de Houston on es va tractar la malaltia de Rocío Jurado però una altra part no se sap què se’ns va fer. Jorge Javier és directe: “Et deuen diners?” Amador diu que sí, però que no sabia dir quant. No és aquest l’únic atac per part d’Amador. Afirma que Rocío i Fidel no estaven al costat de la Jurat durant els assajos i enregistraments d’aquell especial

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa