Alexander Dmitrenko, president de CatRus: “Hauria de ser detingut el que ha escrit l’informe”

El president del lobby russo-català "indignat" amb la suposada trama del Kremlin relatada per la Guàrdia Civil

Alexander Dmitrenko, és el president de CatRus Capital, un lobby que fa les funcions de cambra de comerç russo catalana. Dmitrenko no només està sorprès per la informació de la suposada trama russa del procés sinó que ho considera “surrealista” i “indignant”. En declaracions a El Món, el president de CatRus ha celebrat la piulada irònica del ministeri d’Afers Exteriors rus, a través de l’ambaixada, ridiculitzant el suposat suport militar rus que apunta el jutge en la seva interlocutòria d’escorcoll i detenció. 

“El que hauria de ser detingut és l’autor de l’informe”, assenyala Dmitrenko visiblement empipat. “Sempre Rússia som els dolents”, s’ha queixat. “Com s’ha arribat fins aquí” es pregunta el president d’aquesta entitat que vetlla per les relacions comercials i industrials entre Catalunya i Rússia. “Tot plegat és molt ridícul”, ha sentenciat. “És un disbarat i fa molta pena, sobretot perquè hi ha gent que arran d’aquestes històries està patint o està detinguda”, conclou Dmitrenko. 

 

Comentaris

  Ferran 29/10/2020 9:48 am
  Igual ha sido Tácito de nuevo ¡¡¡
  Un rus amb seny 29/10/2020 10:23 am
  Una contesta encertada de Dmitrenko. Fins hi tot els russos hi veuen més enllà que no pas els europeus cecs per conveniència.
  Diguem prou 29/10/2020 10:29 am
  Hauria d'estar detingut qui publica aquest informes i també qui en fa difusió i confon els lectors. N'estem farts del periodisme que publica les falses "acusacions" i falsos "atestats" i no en comprova la seva veracitat. A còpia de "colar" acusacions fan el joc a la causa general del clavegueram de l'estat espanyol en forma de lawfare, fons reservats i informes tacito.
  GAVANENC 29/10/2020 12:14 pm
  Donç esta clar, pero això es Ecspajñaaa.... Aqui els donen medalles
  X*2 29/10/2020 2:19 pm
  Tot el que diu la guardia civil son mentides elaborades per els ocupants feixistes
  Que no 29/10/2020 4:10 pm
  El senyor Dmitrenko encara no està al corrent de la merda de democràcia aquesta. A les clavegueres de l'estat no els detenen. Aquí els hi donem medalles

Nou comentari