El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Alba Carrillo carrega durament contra la vídua de Manolo Santana
  • CA

La mort del tenista Manolo Santana aquesta setmana agafava per sorpresa a tothom, i també per aquest motiu ha generat múltiples reaccions a les xarxes i als mitjans de comunicació. Una de les que ha donat la seva opinió és Alba Carrillo, qui va ser parella del també tenista Feliciano López. “Jo era la parella de Feliciano López quan Manolo va començar a sortir amb Claudia”, ha començat recordant la tertuliana del programa ‘Ya es mediodía’.

“Ara diuen que s’ha de respectar a la vídua, però sí home! La respectarem si volem“, exclamava amb contundència Alba Carrillo, que afegia: “Jo ho vaig viure tot de primera mà, i Feliciano em va explicar que el fill de Claudia era pizzer, quan ella va conèixer a Manolo, i va acabar sent el director del club de tenis. Va treure als amics del mig, i al seu casament no hi va anar pràcticament cap tenista”.

Alba Carrillo | Telecinco
Alba Carrillo | Telecinco

En aquest sentit, ha continuat: “Els tenistes no estaven d’acord amb aquell casament, i per això pràcticament ningú hi va anar. Manolo era molt egoïsta”. Però també ha tingut unes dures paraules per a la seva vídua, Claudia: “Ella no és cap regal, ha estat un gran problema. No ha ajudat a que la relació entre Manolo i els seus fills anés bé, només s’ha encarregat de posar el seu fill a primera línia del club de tenis”.

“Ell no era ningú al seu costat. Feia pena veure un home de l’alçada de Manolo com va acabar… Ella el portava com si ell fos un gos faldiller“, ha conclòs l’ex de Feliciano López.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa