El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
11Onze obre la selecció de professionals per al nou banc
  • CA

Ja és possible treballar al banc 11Onze. El banc encara la fase definitiva per oferir els serveis al públic a partir d’aplicacions innovadores, però també amb personal especialitzat que atengui els clients. Per això comencen la selecció de personal que haurà de “treballar intensament amb aplicacions tecnològiques, xarxes socials i aprendre ràpidament a utilitzar-ne de noves” en un banc català, però molt internacionalitzat que requerirà “un català impecable, oral i escrit, així com coneixements suficients de la llengua anglesa”, segons fonts de l’entitat.

El banc situa com a prioritari el servei al client i per això demana professionals capaços de “seguir de prop els clients assignats per ajudar-los en els seus objectius financers, en termes d’estalvi, inversions i totes aquelles necessitats que puguin tenir, ajudant a que les anticipin i puguin prendre’n consciència”. Totes les condicions i ofertes es vehiculen a través de la web de l’entitat financera, que es defineix a si mateixa com “el primer banc català en més de cent anys”.

Però la particularitat principal d’aquest procés de recerca de talent rau en la segona fase del procés. Superat el cribratge inicial, serà la pròpia empresa la que formarà i acabarà de fer la tria definitiva dels 42 agents que treballaran en la primera fase del banc: “Si et trobes preseleccionat, t’uniràs al nostre campus holístic, cinc setmanes senceres de formació en un entorn únic amb la resta d’agents 11Onze. Aquesta formació et permetrà ser un dels primers a unir-te al projecte 11Onze i formar part d’aquest projecte des del principi”, expliquen. El banc té previst començar a oferir serveis de cara al públic al llarg del primer semestre de 2021.
 

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Pues si les pasa como ... a desembre 10, 2020 | 15:04
    Pues si les pasa como ... desembre 10, 2020 | 15:04
    ... en la Sanidad, donde priorizan hablar catalán a otros criterios profesionales. Vaya joyas se van a llevar.
  2. Icona del comentari de: UNA BONA NOTICIA a desembre 10, 2020 | 16:12
    UNA BONA NOTICIA desembre 10, 2020 | 16:12
    Fantastic!!!!, ja tinc ganes de migrar els meus estalvis al vostre banc..
  3. Icona del comentari de: Pere Grau a desembre 10, 2020 | 16:16
    Pere Grau desembre 10, 2020 | 16:16
    en un banc català, però molt internacionalitzat que requerirà "un català impecable, oral i escrit, així com coneixements suficients de la llengua anglesa", segons fonts de l'entitat. //////////////// pregunto : i am un Castellá impecable tambe ? .
  4. Icona del comentari de: Endavant a desembre 10, 2020 | 19:19
    Endavant desembre 10, 2020 | 19:19
    És una notícia molt bona. A veure si aviat podem ingressar els nostres estalvis.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa