Retiren la custòdia de dues nenes a un veí de Rubí per violència de gènere

L'home hauria fet veure a les menors vídeos gihadistes de decapitacions i atemptats, segons la Cadena Ser, i l'Ajuntament ho desmenteix
Cotxe dels Mossos d'Esquadra
Cotxe dels Mossos d'Esquadra | Europa Press

La Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (DGAIA) de la Generalitat de Catalunya ha retirat la custòdia de les dues filles, de 2 i 5 anys, d'una família de Rubí. Segons fonts policials consultades per Ràdio Rubí, el pare de les dues menors ha sigut detingut aquest divendres passat per un presumpte delicte de violència de gènere.

 

Segons les mateixes fonts, l'exparella del detingut i mare de dos menors hauria presentat una nova denúncia per violència masclista, la qual se suma a les cinc anteriors que tenia. Una nova denúncia que, a més, ha servit perquè l'home de 37 anys acumuli ja 14 detencions, algunes de les quals incitades per robatori amb violència, lesions o atemptat a agents de l'autoritat. Cal destacar, però, que ja ha sortit en llibertat.


 

D'altra banda, la Cadena Ser ha publicat que la retirada de la custòdia estava motivada perquè Serveis Socials de Rubí havien detectat que l'home feia veure a les dues menors vídeos gihadistes de decapitacions i atemptats. Per la seva part, l'Ajuntament de Rubí ha emès un comunicat on s'assegura que "els professionals adscrits als Serveis Socials de l'Ajuntament de Rubí mai han estat testimonis de la visualització d'un vídeo de les característiques que assenyala la informació emesa aquest dimarts". En paral·lel, els Mossos d'Esquadra han apuntat que a l'home no se l'investiga per radicalització gihadista.
Comentaris

envia el comentari