Mapa online de delictes a tot Catalunya

Ja estan disponibles les dades del primer trimestre a Rubí

Mapa online de delinqüència a Catalunya

Mapa online de delinqüència a Catalunya | Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra posen a disposició de tota persona que ho vulgui consultar un mapa online de fets delictius comesos a tot Catalunya, que permet seleccionar el municipi i tot tipus d’infraccions. Les dades oferides per al municipi de Rubí mostren els tres primers mesos d’enguany.

 

Les dades recollides en el mapa virtual corresponen a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Rubí, que també inclou Sant Cugat i Castellbisbal.

 

Tant en el primer trimestre de l’any passat com l’actual no hi ha hagut cap assassinat ni homicidi consumat registrat a la comissaria de Rubí. Tan sols destaca amb un punt per sobre els dos casos que hi ha hagut de temptativa d’homicidi al gener d’aquest any.

 

Pel que fa a robatoris amb força es detecta una lleugera disminució comparant el primer trimestre d’enguany amb el del 2018. De 364 robatoris amb força els primers mesos de l’any passat s’han registrat 295 el 2019. El mateix passa amb els furts, que han baixat de 617 a 579.

 

El mapa delinqüencial online dels Mossos d’Esquadra permet esbrinar l’evolució i el nombre de delictes a qualsevol municipi català, des de faltes contra l’ordre públic, fins a omissió del deure d’auxili o delictes contra la Constitució.

 

Podeu accedir al mapa online fent clic aquí.