M. Carmen Las Pascua i María Fernanda da Silva són les guanyadores de les entrades per veure 'Italino Grand Hotel'

L'obra la representa la companyia La Tal
Fragment de l'Italino Grand Hotel
Fragment de l'Italino Grand Hotel | Cesar Font

 

M. Carmen Las Pascua i María Fernanda da Silva són les guanyadores de les entrades sortejades pel TOT Rubí, conjuntament amb el Teatre Municipal La Sala per veure l'obra 'Italino Grand Hotel', representada per la companyia La Tal. La representació tindrà lloc el proper diumenge 17 de març de 2019 a les 18.30 h.

 

Un hotel situat en una gran ciutat. Milers d’hostes s’acomoden a les cambres. Centenars de llits i milers de llençols per rentar. Algú realitza aquest treball titànic. El personal de neteja obre la porteta del final del passadís i llença els llençols, que arriben nets, planxats i perfumats per un elevador. Què hi ha rere la porteta? A l’últim soterrani trobem la bugaderia. Un personatge recull, neteja, planxa, perfuma llençols. Viu i somia entre llençols, en aquest espai fosc, però ple de sentiments.

 

Ha fet de la seva solitud una manera de viure… Conversa amb les màquines de rentar, de planxar, es baralla i riu amb elles, fins i tot crea mons amb la seva ombra, de fet la seva ombra es converteix en un personatge més que conviu amb ell entre llençols.