[SORTEIG TANCAT] Guanya una entrada doble per participar a l'espectacle "Escape Show"

Escape Show, un espectacle basat en el concepte de moda “room escape”
'Escape Show', la primera obra teatral orientada amb el nou concepte de moda 'room escape'
'Escape Show', la primera obra teatral orientada amb el nou concepte de moda 'room escape' | Cedida

El TOT Rubí, juntament amb el                           Teatre Auditori                           de Sant Cugat, us convida a participar a l'espectacle "Escape Show", que tindrà lloc el dissabte, 21 d'abril a les 21h. Si vols guanyar una de les tres entrades dobles, només has d’emplenar el formulari que trobaràs més avall i podràs aconseguir una de les dues entrades dobles que sortegem. Molta sort!


 

Un nou concepte d'espectacle interactiu on us endinsareu en un extravegant concurs ple de proves que haureu de resoldre si voleu trobar la manera d'escapar.

 

Basat en el concepte de moda “room escape”, portat per primera vegada al teatre, és un espectacle on escapes o mors. 90 minuts intensos on l’espectador esdevé el protagonista. 90 minuts d’infart per trobar l’antídot del gas amb el qual els espectadors han estat intoxicats. 90 minuts per sobreviure.

 

Els espectadors hauran de resoldre enigmes, observar, superar proves, contestar preguntes, prendre decisions i col·laborar amb la resta de públic (i tot en temps real) per conservar la seva vida.

 

T’hi atreveixes?