[SORTEIG TANCAT] Guanya dues entrades per veure Txaikovski contra Napoleó gratis!

Interpretat per l'Orquestra Simfònica del Vallès
Un programa musical apassionant i divertit i amb la llibertat com a bandera
Un programa musical apassionant i divertit i amb la llibertat com a bandera | Cedida

 
 
El TOT Rubí, juntament amb el Teatre Auditori de Sant Cugat, us convida a veure el darrer espectacle de la l'Orquestra Simfònica del Vallès, 'Txaikovski contra Napoleó', el proper diumenge 20 de gener de 2019. Si vols guanyar una entrada doble, només has d'emplenar el formulari que trobaràs més avall. Molta sort!
Txaikovski contra Napoleó: O com els canons es poden convertir en els més triomfals instruments de percussió.
L’Obertura 1812 va ser una obra romàntica i patriòtica escrita per Piotr Illich Txaikovski per commemorar la victoriosa resistència russa el 1812 enfront de l’avanç de La Grande Armée de Napoleó Bonaparte, i que, amb el pas del temps, ha esdevingut un símbol de la llibertat. A la partitura hi ha una lluita musical entre temes folklòrics russos, l’himne imperial rus i La Marsellesa per guanyar terreny amb les seves melodies, amb un final apoteòsic de canons i campanes triomfals.
El programa es complementa amb la suite Háry János de Kodály, on el compositor hongarès recrea musicalment les divertides i imaginatives històries d’un veterà de les guerres napoleòniques. Aquest poema musical serà acompanyat per projeccions de l’artista nord-americà Doug Fitch.

 

 

Si no veus bé el formulari, fes clic aquí.