[SORTEIG TANCAT] Guanya dues entrades per 'Maremar', el darrer espectacle de Dagoll Dagom

Adaptació de l’obra Pèricles, Príncep de Tir de William Shakespeare , a partir de la traducció de Salvador Oliva i inspirada en la música i lletres de Lluís Llach
Aquesta representació es una funció extra de la gira
Aquesta representació es una funció extra de la gira | Cedida (Teatre-Auditori de Sant Cugat)

 
 
El TOT Rubí, conjuntament amb el Teatre-Auditori de Sant Cugat, sortegen dues entrades per anar a veure l'obra Maremar, representada per la companyia Dagoll Dagom. La representació tindrà lloc el proper dissabte 23 de març de 2019 a les 18 h. Si hi vols participar, l'únic que ha de fer és emplenar el formulari que trobaràs més a vall. Molta sort!
 
Maremar és la història de Pèricles v, un jove príncep que, fugint d’un cruel dictador, recorre la Mediterrània. Durant les seves aventures, s’enamorarà de la filla del rei de Pentàpolis, Thaïsa , amb qui tindrà una filla. Però durant el seu retorn a Tir , una tempesta fa naufragar la seva embarcació i separa la família.

 

Maremar és la història d’un pare, una mare i una filla que lluiten per retrobar-se, una de tantes històries en què la crueltat de la guerra trenca tantes famílies. Una metàfora sobre la vida, explicada en el marc d’un viatge a través del mar.

 
Si no veus bé el formulari, fes clic aquí.

 

 Comentaris

envia el comentari