'Torrecarrils de la Llebre' guanya el concurs de comparses de Carnaval

El jurat del concurs estava format per representants dels grups de teatre i dansa amateur de la ciutat Va de Teatre, Corimbo i Metrónomo
Representants de Torrecarrils de la Llebre, la comparsa guanyadora
Representants de Torrecarrils de la Llebre, la comparsa guanyadora | N.E.

Un auditori del Castell ple esperava el veredicte del jurat del concurs de comparses del Carnaval d'enguany. 1.200 participants repartits en 16 comparses, de les quals 14 estaven inscrites al concurs, han protagonitzat la rua d'aquesta edició.

 

Finalment, el nom de la guanyadora d'enguany ha estat la proposta 'Torrecarrils de la Llebre' inspirada en el centenari de l'arribada del ferrocarril a Rubí i elaborada per alumnes, professors, pares i mares de l'Escola Torre de la Llebre. La comparsa, formada per unes 150 persones, representaven el Rubí de l'època de l'arribada del tren amb diferents personatges. Des del capellà fins als nens, pagesos, burgesia i ferroviaris. 

Comparsa guanyadora, Torrecarrils de la Llebre
Comparsa guanyadora, Torrecarrils de la Llebre | Paula Galvan

 

El segon classificat ha estat 'Un mar de plàstic quin fàstic' de l'Escola 25 de Setembre. L'eix transversal de l'escola aquest curs és el medi ambient i aquest fet, entre d'altres, els va dur a dedicar-hi també la comparsa de Carnaval. Aquesta comparsa va agrupar unes 160 persones de la comunitat educativa. 

Comparsa Un mar de plàstic que fa fàstic
Comparsa Un mar de plàstic quin fàstic | Paula Galvan

 

La comparsa que ha quedat en tercera posició han estat 'Les barrufabelles', de la Llar d'Infants Barrufets, que han rebut 82 punts. 

Comparsa Les barrufabelles
Comparsa Les barrufabelles | Paula Galvan

 

A l'hora de la puntuació, s'ha tingut en compte el conjunt del col·lectiu, la creativitat del vestuari, el suport d'elements com vehicles o carrosses i l'ambient musical