El teatre inclusiu arriba aquest cap de setmana a La Sala

L'Associació de Persones amb Diversitat Intel·lectual de Rubí i l'AMPA de l'Escola d'Educació Especial Ca n'Oriol presentaran l'obra "SHOW Un programa de tele... 3, 2, 1 i acció!"
"Protagonistes Nosaltres" és la companyia de teatre de la Fundació FUPAR | Cedida

 

L'Associació de Persones amb Diversitat Intel·lectual de Rubí(APDIR) i l'AMPA de l'Escola d'Educació Especial de Ca n'Oriol portaran al Teatre Municipal La Sala l'obra de format musical SHOW Un programa de tele... 3, 2, 1 i acció!, del grup de teatre Protagonistes Nosaltres, de la Fundació FUPAR.

 

La funció, que serà d'entrada gratuïta i que començarà a les 18 h del pròxim diumenge 8 d'abril, compta amb un argument basat en un programa de televisió en directe, i conté cançons, coreografies i moltes més sorpreses.

 

Protagonistes Nosaltres és la companyia teatral de la Fundació FUPAR. El grup treballa des de la igualtat i la inclusió, potenciant les capacitats de les persones amb discapacitat intel·lectual. La Fundació FUPAR, APDIR i l'AMPA promouen aquestes actuacions per tal que arribin a tota la societat i que es puguin veure els esforços d'integració d'aquest col·lectiu. L'esdeveniment també compta amb el suport de l'Ajuntament de Rubí.


 

 
Comentaris

envia el comentari