Se celebren 10 anys del naixement de la Llar Residència Ca n’Alzamora

Personalitats de l’Ajuntament van acudir a l’Espai 13/14 el diumenge 23 de desembre
La commemoració de la Llar Residència Ca n'Alzamora
La commemoració de la Llar Residència Ca n'Alzamora | CEDIT

 

El diumenge 23 de desembre es va celebrar els 10 anys de la creació de la Llar Residència Ca n’Alzamora. La festa commemorativa es va celebrar a l’Espai 13/14, on es van reunir diverses personalitats de l’Ajuntament, famílies i personal que hi treballa.

La Llar Residència es va posar en marxa el 2008 al carrer Doctor Ferran, i l’encarregat de gestionar-la ha estat el Consorci Sanitari de Terrassa. Precisament l’actual alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, va ser una de les persones que van impulsar aquest projecte quan encara era regidora de Serveis a les Persones. “Vam impulsar l’obertura de la Llar residència donant resposta a un compromís que teníem amb les persones amb diversitat intel·lectual. Després de tot aquest temps, comprovem amb emoció el paper tan important que ha jugat a la vida d’aquests rubinencs i rubinenques”, celebrava l’alcaldessa.

En la celebració es va poder veure un vídeo on es rememoraven les experiències que han compartit les famílies i els membres de Ca n’Alzamora durant aquesta dècada. En la celebració, Ana María Martínez va lliurar una placa commemorativa a la directora de l’equipament, Carme Civit. A més, també es va anunciar que hi haurà una ampliació de places en la Llar, sumant un total de 12.