Rubí es prepara per a la tradició més dolça

L’emblemàtica pastisseria Lyonesa de Rubí mostra aquests dies una exposició amb 500 mones
Mona de Pasqua amb un unicorn a la pastisseria Lyonesa de Rubí
Mona de Pasqua amb un unicorn a la pastisseria Lyonesa de Rubí | Redacció

Aquest any la mona de Pasqua amb unicorns és la preferida dels petits, tot seguit dels The Avengers. Ens ho explica Ferran  Jorba, propietari de la coneguda pastisseria Lyonesa de Rubí, que aquests dies mostra a la planta de dalt una exposició amb 500 mones.

 

Casetes, súper herois i heroïnes, dinosaures, la porqueta Pepa Pig, personatges de Disney...l’exposició de mones de xocolata que aquests dies previs a dilluns de Pasqua mostra la Lyonesa és una delícia per als més petits i per a tots aquells amants de la xocolata.

Els dinosaures també són els protagonistes de moltes mones de Pasqua
Els dinosaures també són els protagonistes de moltes mones de Pasqua | Redacció

 

Segons Jorba, “la gent va de mica en mica, es mira les mones, parla amb el fillol o la fillola...tenen temps per elegir fins a dilluns de Pasqua”. Aquest és el dia més fort perquè venen a buscar la mona de xocolata i el pastís.

 

El ritme al forn de la pastisseria dies abans de dilluns de Pasqua és frenètic. Moltes de les mones que formen part de l'exposició ja estan venudes i d'altres estan esperant a ser encarregades. Segons Jorba la previsió és vendre les 500 mones exposades.