Restriccions d'aparcament a l'Escardívol amb motiu de los 40 Primavera Pop

Dissabte, 18 de maig, aquest espai acollirà el Festival que puja a l'escenari una vintena d'artistes
Restriccions d'aparcament a l'Escardívol
Restriccions d'aparcament a l'Escardívol | N.E.

 

Aquesta setmana han començat les restriccions d'aparcament amb motiu del Festival Los 40 Primavera Pop que acollirà Rubí dissabte, 18 de maig, a partir de les 20 h. Així doncs, a partir de dijous ja no es podrà deixar el cotxe a aquest aparcament, ja que s'ha de dur a terme el muntatge de l'escenari i de la torre de llum i so. Les restriccions d'aparcament també afecten el carrer Joaquim Blume.

 

Per la gran afluència de públic prevista, es recomana evitar l'ús del vehicle privat durant aquell vespre i, per aquest mateix motiu, durant tota la jornada del concert, el Servei de Mobilitat de l'Ajuntament indicarà tot un seguit d'itineraris recomanats per aparcar. 

 

Per aquelles persones que vulguin assistir al concert d'altres ciutats, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ha previst un reforç del seu servei amb el perllongament de l'L6 fins a Rubí i amb la sortida de més combois des de Terrassa Nacions Unides. 

 

Los 40 Primavera Pop

Recordem que Rubí ha estat la ciutat catalana escollida per aquest festival de l'emissora comercial, ja que els altres dos concerts es duran a terme a Madrid i Màlaga. A partir de les 19 h, la música envairà aquest espai de la ciutat però no serà fins una hora més tard que comenci el concert.

 

Beret, Dani Fernández, Danny Ocean, Aitana, Ana Guerra, Lola Índigo, HRVY, Danna Paola, Dynoro, INNA, Nil Moliner, Romy Low, Siderland, Chloe Phillips, Lildami, Suu, Elsa Barahona i Pol Granch, oferiran prop de 4 hores de concert amb els seus temes més populars.