Oriol Sánchez i Josep Bogunyà són reconeguts en el tricentenari dels Mossos d’Esquadra

L’acte també ha commemorat el tricentenari dels Mossos d’Esquadra al Teatre-Auditori de Sant Cugat
Els agents commemorats
Els agents commemorats | Bernat Millet

Els Mossos d’Esquadra de l’Àrea Bàsica Policial de Castellbisbal, Rubí i Sant Cugat han celebrat aquest dijous l’acte commemoratiu del Dia de les Esquadres.

 

Durant l'acte s’han lliurat felicitacions a diversos agents policials, entitats i ciutadans, entre ells dos rubinencs Josep Bogunyà, excap de Protecció Civil de Rubí; i l’actual cap de la Policia local, Oriol Sánchez. Els guardons reconeixen la trajectòria professional dels rubinencs i la seva col·laboració amb el cos dels Mossos d’Esquadra que en el cas de Sánchez es fa extensiu a la Policia Local de la ciutat.

 

L'acte ha estat emotiu, ja que s'ha homenatjat als 3 joves morts en un accident de muntanya al Perú amb la interpretació del Cant dels Ocells a Piano per part d'un agent dels Mossos d'Esquadra, que també ha interpretat una peça de la pel·lícula La llista de Schindler per recordar una mossa d'esquadra de la comissaria de la ciutat morta. L'acte ha acabat amb m'auditori de peu escoltant l'himne nacional de Catalunya Els segadors. 

 

Entre altres, a l'acte hi han assistit representants d'altres cossos de Seguretat com la Guàrdia Civil, Policies locals, Policia Nacional espanyola, ADF i Protecció Civil.