Oncolliga Rubí celebra un emotiu tercer aniversari

L'entitat havia preparat tot un seguit d'activitats per aquesta especial celebració
Membres d'Oncolliga durant la celebració del Tercer Aniversari de l'entitat
Membres d'Oncolliga durant la celebració del Tercer Aniversari de l'entitat | Jordi Garcia

 

Aquest aniversari d'Oncolliga Rubí ha estat especial i emotiu per diversos motius. L'entitat ha assolit ja el seu tercer any de vida a la ciutat i suma moltíssimes activitats, tallers així com el suport i l'acompanyament oncològic a tots aquells rubinencs i rubinenques que s'hi han acostat. 

 

L'emoció en aquesta celebració ha estat doble. D'una banda, la que ha estat fins ara presidenta de l'entitat, Yolanda Ferrer, ha dimitit del seu càrrec per motius laborals. Ferrer ha explicat als assistents que "ha estat tot un orgull poder formar part de la família d'Oncolliga i encapçalar un projecte així a la meva pròpia ciutat". A més, la presidenta sortint ha afirmat que no es tracta d'un comiat sinó d'un pas al costat, ja que continuarà present a totes les activitats que s'organitzin des de l'entitat.

 

D'altra banda, durant el seu discurs de comiat, Ferrer ha enviat un petó al cel i un record especial pel qui va ser gerent de l'entitat, Francesc Viñas, i pel gerent de l'Ajuntament José Luís Ariño, difunt fa uns mesos: "Gràcies a tu, Oncolliga Rubí és avui una realitat".

 

Durant tota la tarda, l'entitat va oferir diversos tallers a la Biblioteca Mestre Martí Tauler, rebent una molt bona asistència de públic. Les activitats van ser musicoteràpia, Chi-kung, Artteràpia o un berenar saludable amb Maria Ruiz. 

Taller de l'aniversari d'Oncolliga Rubí
Taller de l'aniversari d'Oncolliga Rubí | Facebook Oncolliga Rubí

 

Taller de l'aniversari d'Oncolliga Rubí
Taller de l'aniversari d'Oncolliga Rubí | Facebook Oncolliga Rubí