Nova concentració a Rubí a favor d'unes pensions dignes i una millor atenció sanitària

El Moviment per unes Pensions Públiques Dignes torna a manifestar-se un dimarts més davant del consistori de Rubí per reclamar una pensió mínima de 1.080 euros i la millora de l'assistència sanitària a la ciutat

Moment de la concentració davant l'Ajuntament de Rubí

Moment de la concentració davant l'Ajuntament de Rubí | Redacció

El Moviment per unes Pensions Públiques Dignes ha tornat a concentrar-se un dimarts més davant de l'Ajuntament per reclamar una pujada de les pensions a 1.080 euros i la construcció d'un hospital de referència a Rubí, entre altres millores en l'atenció sanitària a la ciutat. 

 

Diversos portaveus de la plataforma de jubilats han pres la paraula per recordar que ja fa un any que realitzen aquestes mobilitzacions arreu de l'Estat per reclamar una millora de les pensions i han anunciat que a partir d'ara organitzaran xerrades en diferents punts de Rubí per arribar a més persones. 

 

Els representants del moviment a favor d'unes pensions dignes han demanat a la classe política una millora de les pagues que reben les persones jubilades més enllà de l'increment del 0,25% l'any o la revalorització d'acord amb l'IPC anual. Un dels portaveus de la plataforma, Juan Antonio Mestanza, considera que aquestes mesures són insuficients "per a la dignitat de la persona que porta tota la seva vida de treball i sacrifici" i són gairebé imperceptibles en el poder adquisitiu del pensionista.

 

Concentrats demanant millores a l'atenció sanitària de Rubí
Concentrats demanant millores a l'atenció sanitària de Rubí | Redacció

 

D'altra banda, a la concentració també s'ha fet una crida per la millora de l'atenció sanitària a Rubí, especialment pel que fa a la construcció d'un hospital de referència a la ciutat, que té més de 70.000 habitants, i l'increment de metges especialistes en els CAP.