Nou èxit de participació en una Fira del Vi ja consolidada

La música ha estat un altre dels al·licients d'aquesta cita vinícola de la ciutat
La Fira del Vi 2018
La Fira del Vi 2018 | Núria Escudé

 

La Fira del Vi assoleix, de nou, un gran èxit de participació. I és que pels rubinencs i rubinenques, després de sis edicions, és ja una cita obligada al calendari i tota una tradició. Tal com va afirmar Salvador Cot, editor de Vadevi, durant l'acte inaugural, "els vins catalans han fet un llarg camí d'acostament a la gent en aquests sis anys". A més, es tracta d'una festa envejada per la resta de ciutats de la comarca i així ho va manifestar l'alcaldessa de la ciutat, Ana María Martínez, qui va expressar la seva voluntat de continuar acollint aquesta celebració: "vam veure néixer els Premis Vinari i els volem veure créixer any rere any". Per la seva banda el director de l'INCAVI, Salvador Puig, qui va cridar a "gaudir de la festa i dels millors vins de Catalunya". 

 

Aquesta trobada ha aplegat els 10 cellers amb aquest guardó, els millors vins de Catalunya, i els rubinencs i rubinenques n'han pogut gaudir tant a la Fira, com als diferents tasts programats durant aquests dos dies. No ha estat el vi, però, l'únic protagonista de la trobada, ja que El Celler s'ha omplert aquest cap de setmana de gastronomia, activitats infantils i música.

 

Tant les tapes ofertes pel Mercat Municipal com les paradetes ubicades als afores del recinte acompanyaven el vi i no paraven de servir-se durant aquests dos dies. Patates fregides, pernil, truita de patates, 'hot dogs', hamburgueses i, fins i tot, menjar vegà ha servit per alimentar els ciutadans i ciutadanes que han passat per la Fira del Vi. Les màximes aglomeracions s'han concentrat, sobretot, dissabte al vespre i diumenge al migdia.

 

Les tapes del Mercat Municipal s'han anat servint durant tot el cap de setmana
Les tapes del Mercat Municipal s'han anat servint durant tot el cap de setmana | Núria Escudé

 

Un altre dels al·licients destacats pels assistents han estat les activitats infantils. Un dels serveis que s'oferien era deixar els més petits jugant a la zona assenyalada mentre els pares i mares tastaven els millors vins catalans. A més, s'hi han estat realitzant contacontes, espectacles de màgia i tallers. 

 

Activitat infantil de màgia ofert a la Fira del Vi
Activitat infantil de màgia ofert a la Fira del Vi | Núria Escudé

 

Si el menjar i el vi han tingut protagonisme durant aquesta Fira, no ha estat per menys l'atenció captada pels assistents per les actuacions musicals que s'han concentrat al pati superior d'El Celler. Començant per la rubinenca Andrea Mir, després els Laundry i la FM i al vespre el concert dels The Killing Hits. Aqust últim va omplir de gom a gom aquest espai, aconseguint el seu punt àlgid de participants en la Fira del Vi. Diumenge, el blues es va apoderar de l'escenari amb els grups Muddy Wine i Blues Guitar Party.

 

 

La Fira del Vi tanca doncs la seva sisena edició amb un nou èxit de participació amb la qual queda del tot consolidada aquesta festa a la ciutat. Per tal de recordar aquests dos dies podeu consultar les galeries de la inauguració, del vespre de dissabte i de la jornada de diumenge.