Nou aparcament pavimentat al barri de Ca n'Oriol

Durant aquesta setmana també es repararà el ferm dels carrers Magallanes i Calderón de la Barca
Treballs de pavimentació del nou aparcament del carrer Mallorca
Treballs de pavimentació del nou aparcament del carrer Mallorca | N.E.

 

Durant aquesta setmana s'estan duent a terme diferents actuacions de millora de la via pública a la ciutat. La més destacable és l'asfaltatge d'un solar al carrer Mallorca, just al davant de l'Escola Teresa Altet, que ja s'utilitzava com a aparcament per part dels veïns i veïnes, però que era de sorra. 

 

L'objectiu d'aquesta actuació és millorar les condicions del paviment i redistribuir les diferents places d'estacionament que seran una quarantena. Els treballs s'han iniciat amb la instal·lació de l'enllumenat, i han continuat amb l'anivellament del sòl i, finalment l'asfaltatge i la senyalització de les places d'aparcament en semi bateria. Una altra de les millores que s'hi faran seran, a banda de la millora de l'accés pel carrer Granada, per on els vehicles entren i surten actualment, també s'hi habilitarà un nou accés pel carrer Alcañiz. 

 

Les altres dues actuacions que s'estan duent a terme durant aquesta setmana a la ciutat són l'arranjament dels ferms dels carrers Magallanes i Calderón de la Barca on hi havia sots i desperfectes a reparar.