La neu frega Rubí

Finalment només uns tímids flocs s'han deixat veure per la ciutat
Un cotxe d'ADF Sant Cugat al Tibidabo
Un cotxe d'ADF Sant Cugat al Tibidabo | ADF Sant Cugat

 

A la tercera tampoc ha anat la vençuda. Després que gairebé tots els meteoròlegs és posessin d'acord en el fet que aquesta nova onada de fred portaria la neu a pràcticament la cota zero, el fenomen meteorològic només ha fregat Rubí i ha deixat caure uns pocs i tímids flocs de neu. De fet, la presència del sol en alguns moments del dia ha provocat més ironia a les xarxes socials que no esperança entre aquells que volien veure la ciutat enfarinada.


 

Ha quedat gaire lluny la neu de Rubí? Doncs no gaire, ja que on sí que s'ha deixat veure és al municipi veí de Sant Cugat. No al seu nucli urbà precisament, sinó a les seves zones boscoses de Collserola, on era pràctuicament segur que caurien les volves (és a dir, més amunt dels 200 metres). Segons ha informat l'Associació de Defensa Forestal de Sant Cugat, al voltant de les 13.30 h han començat a caure flocs de neu sobre el Tibidabo i al cap d'uns minuts, la neu s'ha pogut veure en els punts més alts de Sant Cugat.

 

La nevada, però, ha sigut feble i no ha comportat cap incidència en la xarxa viaria. Tot i això, l'Ajuntament de Rubí ha sigut previsor i ahir mateix va decidir engegar l'alerta per risc de nevada, el qual posava en marxa el Pla de Protecció Civil de forma que la Policia Local, la Brigada, Parcs i Jardins i el voluntariat de Protecció Civil, entre d'altres, estiguessin preparats per actuar immediatament si fos necessari.

Comentaris
Juan carles I de tabarnia
A la tractorlunya neba, no com a la Tabarnia dels catalans i españols de be que fa un temps primaveral.

envia el comentari