“Més valors i menys competitivitat”, Jordi Peiró, president del Club Escola de Futbol Can Mir

El Club Escola de Futbol Can Mir i l’associació No Limits contra el càncer infantil de Rubí uneixen esforços i comparteixen espais
Foto de grup després de la signatura entre el CEF Can Mir i No limits contra el càncer infantil
Foto de grup després de la signatura entre el CEF Can Mir i No limits contra el càncer infantil | CEF Can Mir

 

“Ens importa més que, si un nano es fa mal jugant durant un partit, la resta de companys vagi a ajudar-lo que no pas la competició en si”. Així es resumeix la filosofia del Club de Futbol Can Mir de Rubí i el seu president, Jordi Peiró.

 

El club esportiu de Can Mir té un marcat tarannà solidari, que vol inculcar els valors per sobre de la competitivitat als joves i infants que realitzen esport en aquestes instal·lacions municipals de Rubí.

 

Tot i les bones intencions, Jordi Peiró afirmaque “el nostre sostre de vidre és l’estat actual de les instal·lacions esportives que tenim, que no ens permeten donar un bon servei”.               

 

Peiró considera que “a Rubí hi ha una manca d’espais esportius”. Per aquest motiu, i després de molts anys reivindicant unes instal·lacions esportives homologades i de qualitat, al mes de novembre de 2018 l’alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, i el regidor d’esports, Juan López, van anunciar que s’iniciarien els treballs per redactar el projecte de millora de les instal·lacions de la zona esportiva municipal de Can Mir, que ara mateix es troben “en un estat molt precari” segons el seu president.

 

Aquest projecte executiu hauria d’estar finalitzat durant el mes de maig de 2019 però s’ha endarrerit a causa de les eleccions municipals. “Des del Club de Futbol de Can Mir esperem que es posi en marxa ben aviat”, comenta Jordi Peiró.

 

Instal·lacions del CEF Can Mir | Arxiu

Ni un rocòdrom públic en tota la comarca

L’acord entre el Club Escola de Futbol Can Mir i No Limits contra el càncer infantil s’ha signat  amb la intenció de compartir espais i recursos a la zona esportiva municipal de Can Mir. En aquest sentit, l’associació No Limits treballarà en el disseny i la dinamització d’un dels espais d’aquest equipament dedicat a rocòdrom, Climbing Factory i búlder, que s’incorporarà al projecte presentat a l’Ajuntament de Rubí per definir aquesta zona multi esportiva.

 

En aquest sentit, Jordi Peiró afirma que “a Rubí no tenim rocòdrom públic, ni aquí ni a la comarca”. Per aquest motiu reclama “posar al dia les instal·lacions al dia i realitzar més inversió”.

 

Samarreta de No limits contra el càncer infantil signada amb motiu del conveni amb el CEF Can Mir
Samarreta de No limits contra el càncer infantil signada amb motiu del conveni amb el CEF Can Mir | CEF Can Mir

 

Recaptar fons per al servei d’oncologia infantil de la Vall d’Hebron

Quatre alpinistes rubinencs de l'associació No límits contra el càncer infantil pujaran a l’Everest per ajudar a la investigació del càncer infantil a l’Hospital de la Vall d’Hebron. Juan José Cordo, àlies Juanito, serà qui farà l’ascens final al cim sense oxigen.

 

Per aconseguir-ho necessita una preparació física excel·lent, i per aquest motiu entrena diàriament, ja que ja que “l’Everest són 9.000 metres sense oxigen que no et permeten tenir cap error”.

 

L’objectiu d’aquesta expedició és aconseguir més inversió en una malaltia que cada any registra un miler de nous casos en infants segons l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC).

 

A l’octubre d’aquest any l’expedició té previst anar al camp base de l’Everest per estudiar la ruta, contactar personalment amb els xerpes que els acompanyaran durant l’ascens i conèixer a fons el terreny. La pujada final al cim de l’Everest es preveu que serà el 2020 o 21.