El Mercat premiarà els clients que siguin responsables amb el medi ambient

Descobreix les noves campanyes que està duent a terme aquest equipament municipal
Les campanyes del Mercat Municipal
Les campanyes del Mercat Municipal | Artur Ribera

 

Des de l'Associació d'Adjudicataris del Mercat Municipal, fa temps que van iniciar una campanya per fer més sostenible aquest equipament municipal, responent a la seva preocupació cap a la cura del medi ambient. La primera d'aquestes iniciatives ja és una realitat i veurà la llum el pròxim dimarts 19 de febrer.

 

La campanya duu per títol 'Ser eco sostenible té premi'. Aquells clients i clientes que estiguin interessats a participar-hi només hauran d'anar a la Polleria Beli-Juanito on podran recollir el seu carnet. Allà, hi trobaran 15 caselles, 3 per cada activitat (aviram, carnisseries, peixateries, fruiteries i altres). 

 

Per tal d'anar emplenant les caselles, els clients i clientes hauran d'anar al Mercat a comprar amb els seus envasos, tuppers, pots de vidre o amb la bossa del pa. En cas que això es compleixi, podran demanar al paradista que els posi un segell. Un cop el carnet estigui emplenat, el podran retornar a la Polleria Beli-Juanito i al final de cada trimestre passar a recollir el seu premi.

 

D'aquesta manera, el Mercat Municipal inicia el seu camí cap a ser un 'Mercat eco sostenible' i consideren necessari premiar la clientela per acompanyar-los en aquest camí.

 

Menú d'hivern

Una altra de les iniciatives que està duent a terme la Junta d'Adjudicataris del Mercat està relacionada amb l'alimentació. A banda d'oferir la qualitat dels millors productes alimentaris als clients i clientes, l'equipament municipal també vol contribuir o ajudar en l'adopció d'una vida saludable.

 

En aquest sentit, i per tal de facilitar una mica el dia a dia als rubinencs i rubinenques, des del Mercat han elaborat un Menú d'hivern amb productes variats de temporada, equilibrat, senzill i molt sa, gràcies a la dietista Isabel Quesada. Amb aquesta iniciativa, els paradistes volen donar idees i facilitar la feina als compradors i compradores. 

 

Aquestes propostes es poden trobar al Facebook del Mercat Municipal o bé a la parada de promocions de la zona del peix.