En marxa les obres d'un nou tram de la xarxa ciclista

Les obres estan centrades en un sector del Carrer Mallorca
El Carrer Mallorca, el qual recorrerà el carril bici
El Carrer Mallorca, el qual recorrerà el carril bici | CEDIT

 

L'Ajuntament de Rubí ha iniciat les obres d'un nou tram de la xarxa ciclista de la ciutat vallesana. Centrades principalment en un sector del Carrer Mallorca, les obres també tenen previst arranjar el camí de Can Tiräires, i tindran una durada aproximada de tres mesos. Es preveuen petites afectacions al trànsit, de curta durada, pero els vehicles tindran un pas alternatiu en tot moment. 

 

Les obres preveuen la construcció d'un nou tram de carril bici en una de les voreres del carrer Mallorca, entre els carrers Càceres i Pontevedra. En el cas del camí de Can Tiraïres, l'arranjament es realitza per poder adaptar-lo a camí verd.

 

L’empresa que realitza aquestes obres és Catalana d’Inversió i Construcció, i el consistori destinarà una partida de 75.721,93 euros, els quals estaven previstos al Pla d'Inversió municipal. 

 

Condicionament de la xarxa ciclista

 

  

A més de les obres del Carrer Mallorca, hi han altres tres projectes que integren la primer fase del procés de construcció de la xarxa ciclista de Rubí. Es tracta de l’arranjament del camí del torrent dels Alousi les connexions amb el parc de Ca n’Oriol. L'únic projecte finalitzat és el de millora de la mobilitat de vianants i de bicicleta entre la urbanització de Can Sant Joan, el torrent dels Alous i l’estació d’FGC.

 

 

La darrera actuació d’aquesta fase serà la de la xarxa de carril bicicleta entre el pont de La Llana i la connexió amb la serra de Cantallops, i està previst que s’iniciï al llarg del segon semestre d’aquest any. El recorregut, amb una longitud aproximada d’11,5 quilòmetres, unirà el polígon de La Llana amb l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC), passant per diferents indrets del municipi.

 


 
Comentaris

envia el comentari