Los 40 Primavera Pop torna a l'Escardívol

Aquest esdeveniment musical, organitzat per l'Ajuntament i per l'emissora radiofònica, arriba a la ciutat per tercer any consecutiu
Concert Los 40 Primavera Pop a l'Escardívol en edicions anteriors
Concert Los 40 Primavera Pop a l'Escardívol en edicions anteriors | Localpres

El Festival Los 40 Primavera Pop tornarà a passar per Rubí i a omplir l'Escardívol de música. Aquest macroconcert que organitzen l'Ajuntament i l'emissora de ràdio Los 40, aterrarà a la nostra ciutat el dissabte 18 de maig.

 

L'Escardívol ple durant els concerts de Los 40 Primavera Pop
L'Escardívol ple durant els concerts de Los 40 Primavera Pop | Arxiu

 

Igual que altres anys, el primer misteri d'aquest festival ha estat les localitats per les quals passarà. Tres únics concerts a tot Espanya que es faran a Madrid (17 de maig), Rubí (el dia 18) i a Màlaga (19 de maig). L'encarregat de desvetllar la primera incògnita ha estat el locutor de ràdio Tony Aguilar al seu programa 'Del 40 al 1'. Durant les pròximes setmanes, els diferents espais de l'emissora comercial seran els encarregats d'anar anunciant el llistat d'artistes que visitaran Rubí.

 

Al voltant de 20.000 persones van passar el 2018 per LOS40 Primavera Pop, que va reunir en un sol escenari una vintena d’artistes de gran èxit comercial. Pablo López, Aitana i Ana Guerra, Álvaro Soler, Adexe & Nau i Blas Cantó van ser alguns dels cantants que van aixecar més expectació a la passada edició. El cartell també va comptar amb Efecto Pasillo, Scott Helman, Sofía Reyes, Juan Magán i Belinda, Reyko, Maico, Kayl, David Lafuente, Henry Méndez, Aran, Laura Durand, Manel Navarro, Sweet California i Rasel.

 

Caldrà esperar unes setmanes per conèixer els noms del cartell d'enguany.

 

Los 40 Primavera Pop en edicions anteriors
Los 40 Primavera Pop en edicions anteriors | Arxiu