L'Oficina d'Escolarització assessora i informa sobre els centres educatius de la ciutat

Ubicada a la primera planta de l'OAC del centre, ofereix servei quatre dies a la setmana
Oficina Municipal d'Escolarització
Oficina Municipal d'Escolarització | Ajuntament de Rubí

 

L'Oficina Municipal d'Escolarització, l'OME, ja ha entrat en funcionament i està ubicada a la primera planta de l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania, l'OAC, del centre de la ciutat, ubicada al carrer Narcís Menard.

 

Aquest servei, que està operatiu dilluns, dimarts, dijous i divendres de 9 a 14 h, ofereix atenció personalitzada en el procés d'escolarització de l'alumnat als centres educatius de la ciutat. Les gestions que es poden dur a terme en aquesta oficina són sol·licitar plaça escolar de 3 a 16 anys, informar-se de quina és l'oferta al municipi, demanar orientació en el procés de preinscripció i matriculació o demanar qualsevol altra informació relacionada amb l'escolarització d'infants i joves.

 

L'OME funciona durant tot el curs per tal de facilitar la matrícula viva, és a dir, les incorporacions a centres educatius que es produeixen en qualsevol moment del curs, fora del període de matriculació.

 

Per assistir a l'Oficina no cal sol·licitar cita prèvia i per tal de realitzar qualsevol consulta només cal enviar un correu electrònic a l'adreça [email protected] o bé trucant al telèfon 93.588.70.00 amb l'extensió 2424.