L'Escola Pau Casals ja compta amb un ascensor per fer més accesible l'equipament

Les obres també preveuen eliminar barreres arquitectòniques
L'Escola Pau Casals de Rubí
L'Escola Pau Casals de Rubí | Cedida

 

Els i les alumnes de l'Escola Pau Casals de Rubí disposaran d'ascensor a partir del curs vinent. Les obres al centre també tenen prevista l'eliminació de les barreres arquitectòniques, per millorar encara més l'accessibilitat. 

 

Amb aquestes mesures, es pretén fer accessible les diferents plantes a les persones amb mobilitat reduïda mitjançant la instal·lació de sistemes de transport automatitzats i la supressió d’altres barreres arquitectòniques. L'ascensor comunicarà les dues plantes superiors amb la planta baixa, i es col·locaran dues plataformes salva-escales als desnivells de la planta 1. Per fer-ho, s'ampliarà el magatzemde material de la sala polivalent, i s'obrirà una porta entre el passadís i el pati posterior. A més, també es pavimentarà de nou la vorera perimetral de la part davantera del centre, i s'eliminaran els desnivells dels porxos d'accés. 

 

Les tasques, que tenen un cost total de 131.485 euros, van començar el passat 2 de juliol amb la instal·lació de l'ascensor, i s’allargaran previsiblement unes 13 setmanes. L'Ajuntament ha optat per dur a terme aquesta actuació durant les vacances d'estiu per no interferir amb l'activitat escolar. 

 

Comentaris

envia el comentari