JxRubí proposa que l'arribada dels Reis Mags es faci a l'amfiteatre del Castell

La formació ha valorat positivament la participació dels rubinencs i rubinenques a les activitats de Nadal però amb detalls de l'organització a millorar
Jaume Buscallà, Junts per Rubí
Jaume Buscallà, Junts per Rubí | Cedit

 

Junts per Rubí ha fet una valoració del que han estat les activitats nadalenques a la ciutat. Si bé és cert que han qualificat la participació dels rubinencs i rubinenques d'un èxit, asseguren que encara hi ha certs aspectes a millorar

 

Així doncs, Jaume Buscallà, JxRubí, ha afirmat que potser caldria replantejar la ubicació de l'arribada dels Reis Mags. El motiu és que durant aquells dies el pàrquing de l'Escardívol queda inutilitzat reduint encara més les places d'aparcament d'aquells rubinencs i rubinenques que volen anar al centre de la ciutat a fer les seves compres. Per aquest motiu, des del Partit Demòcrata proposen, per exemple, fer aquesta arribada a l'amfiteatre del Castell on hi poden caber entre 2000 i 3000 persones i, d'aquesta manera, no s'eliminaria l'aparcament gratuït del qual disposen tant comerciants com possibles clients.

 

En referència a la Cavalcada, la formació també ha lamentat que no hi hagi més participació en la rua de la vida associativa de la ciutat. 

 

D'altra banda, el JxRubí també ha trobat a faltar durant aquestes festes que el clima nadalenc no s'hagi fet extensiu a tota la ciutat. Segons Buscallà "no pot ser que un barri com és el Progrés només tingui dos fils de llum mig penjats d'arbre en arbre que no fa gens de goig. No pot ser que la gent visqui el clima de Nadal i des de l'administració pública no puguin fer que aquest arribi a tot arreu. Camines per determinats carrers on no sembla que sigui Nadal fins que no arribes al centre".

 

Finalment, el Partit Demòcrata ha fet una denúncia concreta cap a les activitats infantils que es realitzaven a la plaça Doctor Guardiet. Segons la formació, quan van començar les festes de Nadal, aquestes activitats costaven 3 € i després d'uns dies eren gratuïtes. "No pot ser que un Ajuntament posi uns preus a unes activitats concretes i que després els tregui. Això no és seriós", afirmava Buscallà.