'Una joguina, una abraçada', la iniciativa solidària per aquestes festes

La ciutat disposa de diversos punts on els rubinencs i rubinenques poden fer les seves donacions
Cap nen sense joguina
Cap nen sense joguina | Cedit

 

La iniciativa sorgeix del rubinenc Manolo Garcia, creador del grup Salvamento 4x4 de Rubí, qui amb un grup de persones contactades mitjançant les xarxes socials van decidir organitzar-se per intentar que aquestes festes cap infant de famílies amb pocs recursos es quedi sense rebre una joguina. 

 

La manera de col·laborar es presenta per dues vies: la primera és amb l'entrega de joguines noves o de segona mà en bon estat destinades a infants d'entre 0 i 12 anys, o bé mitjançant un donatiu econòmic. Aquests diners es destinaran a comprar les joguines que no s'hagin pogut aconseguir amb les donacions. La data límit per l'entrega és el 13 de desembre, ja que posteriorment es farà la festa d'entrega amb les famílies a La Festa Màgica, que també col·labora amb la iniciativa.

 

Per tal de facilitar les donacions dels rubinencs i rubinenques, s'han determinat els següents punts de recollida:

- Manolo. Nau 36, mòdul 7. Carretera Molins de Rei a Sabadell km 13 amb cita prèvia

- Desi. Carrer Argentona, 34. Can Mir. 

- Yolanda. Perruqueria [email protected] al carrer Bartrina, 17.

- Alicia. Passeig Francesc Macià, 42, 1º1ª

- Cris i Eva. Carrer Amistad, 5. Can Serrafossà

- Sergi. Col·legi La Ginesta (Vallirana)

- Herbolari de Rubí. Carrer Magallanes, 6

- Miriam. Bòdum. Plaça Doctor Pearson amb cita prèvia

- Copymat. Carrer Prat de la Riba, 26

 

Pel que fa a les famílies que rebran aquestes joguines, d'una banda s'ha estat parlant amb diferents AMPA's d'escoles rubinenques per tal que siguin elles les que facin un primer contacte. D'aquesta manera, i amb tot el respecte, es presentarà la iniciativa a les famílies i, si volen, se'ls afegirà al llistat i se'ls comunicarà el dia de la festa. D'altra banda, l'entitat ASAV Rubí, l'Associació de Solidaritat i Ajuda Veïnal, també ha contactat amb Serveis Socials, Càritas i Creu Roja per poder arribar a aquelles famílies que més ho necessitin. La idea és que cap infant rubinenc es quedi sense poder tenir una joguina aquestes festes. Precisament, es parla de 'festes' i no de Nadal perquè qualsevol persona es pugui sentir inclosa en aquesta iniciativa solidària, celebrin o no aquesta festivitat.

 

Folletó informatiu de la iniciativa solidària
Folletó informatiu de la iniciativa solidària | Cedit