És Nadal a Rubí

L'encesa de l'enllumenat i del túnel de llum marca l'inici de les gairebé 200 activitats programades per les festes nadalenques
El Túnel de Llum ha estat el gran protagonista de l'encesa
El Túnel de Llum ha estat el gran protagonista de l'encesa | Núria Escudé

La tradicional encesa de l'enllumenat nadalenc marca l'inici al calendari d'aquestes tradicionals festes que a la ciutat comptaran amb gairebé 200 activitats adreçades a tota la família. Aquest any, a més, s'hi ha sumat la gran novetat del túnel de llum que ha captat l'atenció de molts rubinencs i rubinenques curiosos de saber com seria aquest espectacle de música i llum.

 

L'activitat ha començat amb l'espectacle del Carilló de la companyia La Tal que han anat preparant els més petits per l'encesa de l'enllumenat tan esperat. Amb les seves actuacions humorístiques han arrencat més d'un somriure de grans i petits.

 

 

El Consell dels Infants, juntament amb l'alcaldessa de la ciutat, Ana María Martínez, han estat els encarregats, amb l'ajuda de tots els rubinencs i rubinenques, de fer el compte enrere i l'encesa de llums de Nadal.

 

 

 

El Tió Gegant ha encapçalat una rua de fades de Nadal que ha conduït els assistents de la plaça Pere Aguilera a Doctor Guardiet per la també esperada encesa del Túnel de Llum de Maximí Fornés. En aquesta ocasió, els encarregats de donar el tret de sortida han estat el Consell dels Adolescents amb l'alcaldessa.

 

 

 

Una xocolatada a Pere Esmendia ha acabat amb la jornada que marca l'inici de les activitats nadalenques entre les quals també començava a funcionar la pista de gel a la plaça de la nova estació. Gairebé 200 activitats que ompliran la ciutat fins passat Reis. Iniciatives dirigides, sobretot, als més petits de la casa i que alhora serviran per dinamitzar el comerç local.

 

Aquest any, amb la intenció de donar més dinamisme a la plaça Pearson, es podrà trobar en aquest espai de la ciutat la fira de Nadal i el Món del Tió, un espai màgic per als nens i nenes amb tallers i activitats infantils. A més, a partir del 2 de gener, la plaça Catalunya acollirà la Fira de Reis amb la participació del Mercat d'Artesania de Rubí. Una altra de les novetats d'enguany serà l'activitat infantil 'El món dels somnis' a la plaça Doctor Guardiet que hi serà del 28 de desembre al 4 de gener, espai que compartirà amb la tradicional carpa d'activitats amb espectacles. 

 

No faltaran els clàssics de cada any per Nadal com són l'esmentada pista de gel, el Tió gegant, el trenet dels comerciants pel centre de la ciutat, la carpa de Doctor Guardiet, el campament del Mag Rubisenc i, per descomptat, la tradicional cavalcada de Reis.

 

No et perdis la nostra galeria de l'encesa de llums de Nadal!