Inscripcions obertes per als casals de juny i setembre

Les escoles Vint-i-cinc de Setembre i Teresa Altet ofereixen activitats programades per aquest període
Casals vacacionals
Casals vacacionals | Ajuntament de Rubí

 

A l'estiu hi ha un període, entre que s'acaben les classes i comencen els Casals organitzats per les AMPA i AFA, que no hi ha oferta lúdica per al més petits de la casa. Es tracta, concretament, dels dies 25, 26, 27 i 28 de juny i del 2, 3, 4, 5, 6, 9 i 10 de setembre. És en aquest període on l'Ajuntament de Rubí ofereix casals vacacionals a les escoles Vint-i-cinc de Setembre i Teresa Altet. En tots dos casos, les famílies poden acollir-se a un horari bàsic de matí i/o tarda o bé sol·licitar també els serveis complementaris d'acollida i menjador.

 

Les persones interessades a apuntar els seus fills i filles en aquesta oferta lúdica poden presentar la seva sol·licitud a qualsevol de les dues Oficines d'Atenció a la Ciutadania (OAC). Per als casals de juny es podran fer fins al dia 11 o fins que s'esgotin les places i pels de setembre, restaran obertes fins al dia 16 d'agost o fins a esgotar places. Les sol·licituds que s'han d'entregar es poden recollir a les mateixes oficines de l'OAC o bé a la Seu Electrònica de l'Ajuntament. 

 

Les places per a cada franja horària i casal és de cinquanta i s'atorgaran per rigorós ordre d'arribada de sol·licituds.