FOTODENÚNCIA: Mirall de trànsit al revés des de novembre a Castellnou

El mirall de trànsit per afavorir la visibilitat dels cotxes que venen en sentit contrari, situat al camí d'Ullastrell amb el carrer García Robles, està al revés des del passat mes de novembre
Encreuament entre el camí d'Ullastrell i el carrer García Robles de Castellnou, Rubí
Encreuament entre el camí d'Ullastrell i el carrer García Robles de Castellnou, Rubí | Redacció

El mirall de trànsit situat a l'encreuament entre el camí d'Ullastrell i el carrer García Robles de Castellnou va patir desperfectes fa uns mesos i el van substituir per un de nou. La sorpresa dels veïns va arribar quan van veure que l'havien col·locat al revés.

 

Hi ha una instància registrada a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de Rubí amb data de l'11 de novembre de l'any passat on es fa constar que el mirall de trànsit està mal posat, però actualment continua igual malgrat que el camí d'Ullastrell és una carretera força transitada. 

 

Encreuament entre el carrer García Robles i el camí d'Ullastrell amb el mirall al revés
Encreuament entre el carrer García Robles i el camí d'Ullastrell amb el mirall al revés | Redacció

 

Els veïns alerten d'aquesta situació ja que per fer la incorporació des del carrer García Robles al camí d'Ullastrell al carril de la dreta en direcció Rubí centre, gairebé s'ha d'envair el carril contrari per fer la maniobra ja que hi ha molt poca visibilitat, amb el risc que això comporta. 

 

Asseguren que fa uns dies va haver-hi un accident entre una moto i un cotxe en aquest encreuament però per sort no va haver-hi cap lesió i tot es va quedar en un ensurt.