La Fira de la Cervesa artesana i el Formatge es consolida a Rubí

La 6a edició ha portat més d’un miler de persones, bona cervesa i bon formatge
El formatge i la cervesa, els protagonistes de la fira
El formatge i la cervesa, els protagonistes de la fira | REDACCIÓ

Poques coses hi ha millor que una bona cervesa quan hi ha set o un bon tros de formatge quan hi ha gana, i quan s’ajunten aquests dos elements, s’acaba aconseguint que, per sisè any consecutiu, la Fira de la Cervesa Artesana i el Formatge tingui una boníssima acollida entre els veïns i veïnes de Rubí. Així ha estat que només comptant dissabte, es va comptabilitzar més d’un miler de persones que es van passejar per la Rambla del Ferrocarril, on es va instal·lar aquesta Fira.

 

“Rubí és un lloc on la valoració sempre és positiva perquè el públic li agrada el que fem i respon molt positivament. El divendres vam tenir el handicap de la pluja, però tot i això, dissabte va venir tot el públic que no havia pogut venir el dia anterior”, va explicar Josep Lamata, un dels organitzadors de la fira que ja comença a ser tradició. A més, també va afirmar que l’edició d’enguany va ser millor per diversos factors: per una banda, la música, ja que es van oferir diversos concerts al llarg del cap de setmana, com va ser dels grups Mala Vida, el DJ El Turtel o la Zebrass Marching Band; per altra banda, per la distribució i la disposició de les parades. “L’any passat els elements estaven disposats de diferent manera. La gent anem molt per ímputs i sense veure massa i, el que fa el del davant, ho faig jo. Com que aquest any s’ha canviat la disposició, la gent ha arribat fins al final de la Rambla, no com l’any passat, que es quedaven en una meitat”, concloïa l’organitzador.

 

En les parades que es van disposar des de divendres fins diumenge, es van reunir 4 paradetes de formatgers i 18 de cervesers, que van ser els següents: Bertus (Rubí), Cervesa del Montseny (Sant Miquel de Balenyà), Traginers (Sant Cugat del Vallès), Wylie Brewery (Sitges), As Cervesers (Montornès del Vallès), Tro Ales (Barcelona), Florestina (La Floresta), Senglaris (Sant Cugat del Vallès), Synera (Arenys de Mar), La cervesera del Poblenou (Barcelona), Barret (Barcelona), La Masovera (Tremp), Quer (Berga), La Maltista (Sant Cugat del Vallès), Goedhart Beer (Barcelona), L'Estupenda (Sant Cugat del Vallès), Cerveses Traüt (Santpedor) i Comic Beer (Cardedeu). Més enllà de la cervesa i la formatgeria, també van haver-hi parades d’embotits, food trucks de de forneria, de creperia, d’hamburgueses, etc. L’Olivier, el venedor de la parada Quesería Rosillo, va valorar també molt positivament l’edició d’enguany: “És una fira que ha estat molt animada aquest any. Ha vingut molta gent i crec que, en general, els comerciants estan molt satisfets”.

 

Els nens també van tenir el seu espai de diversió, ja que al principi de la Rambla es van disposar un parell d’atraccions i l’espai de joc Natural Kids.

 

Cervesa o formatge?

 

Dissabte vam publicar una enquesta mitjançant el nostre instagram ( @totrubi ) per veure què preferien els nostres seguidors: si la cervesa o el formatge. Sembla ser que la resposta va ser bastant contundent: 

El formatge, clar guanyador per davant de la cervesa en la nostra enquesta
El formatge, clar guanyador per davant de la cervesa en la nostra enquesta | REDACCIÓ

 

Si vols votar en més enquestes com aquesta o no perdre't el que passa a la ciutat, no dubtis en seguir-nos! Recorda, el nostre usuari és @totrubi. T'esperem!